اختراع قارچ‌کشی نوین توسط یک مبتکر قمی


با تلاش یک مبتکر قمی قارچ‌کشی برای مصارف کشاورزی تولید شد که علاوه بر از بین بردن قارچ‌ها، خاصیت تغذیه‌ای برای گیاهان دارد.

به گزارش لقمه به نقل از ستاد خبری سومین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل استان قم، سید علی طباطبایی تهیه‌کننده این محصول در خصوص ماده تولید شده که در میان طرح‌های ارائه شده به مرحله کشوری جشنواره علم تا عمل قرار گرفته است گفت: قارچ‌کش پتاسیم فسفیت به عنوان یک ماده مؤثر برای از بین بردن قارچ در نهاده‌های کشاورزی است که همزمان به عنوان تغذیه گیاه نیز کاربرد دارد.

وی اضافه کرد: این نوع قارچ‌کش معرفی شده در این طرح به صورت محلول 25-28-0 به صورت انبوه به کشاورزی ایران معرفی شده است.

این تولیدکننده قمی خاطر نشان کرد: این محصول طی دو سال مصرف یکی از پر طرفدارترین قارچ‌کش‌ها است، چرا که قارچ‌کش‌های قبلی به علت گران بودن سمیت بالا، عدم سهولت مصرف و کم طیف بودن دامنه کاربرد مناسب نبودند.

وی اضافه کرد: این محصول که یک نوع کود مایع و قارچ‌کش است به صورت آبیاری و محلول‌پاشی قابل استفاده بوده و دارای قابلیت تامین پتاسیم و فسفر گیاه و از بین برنده اقسام مختلف قارچ‌ها است.

این طرح به عنوان 40 طرح برگزیده استان قم به سومین جشنواره ملی علم تا عمل راه یافته است.



کد: 1516 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 2332 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

  نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

4 قانون طلایی برای خوب خوابیدن برای اینکه شب‌ها خوب بخوابید لازم است که در عادت‌های غذایی‌تان و یا حداقل در شامتان تغییراتی ایجاد کنید...
چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است