صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
اختراع قارچکشی نوین توسط یک مبتکر قمی
اختراع قارچکشی نوین توسط یک مبتکر قمی
با تلاش یک مبتکر قمی قارچکشی برای مصارف کشاورزی تولید شد که علاوه بر از بین بردن قارچها، خاصیت تغذیهای برای گیاهان دارد.
به گزارش لقمه
به نقل از ستاد خبری سومین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل استان قم، سید علی طباطبایی تهیهکننده این محصول در خصوص ماده تولید شده که در میان طرحهای ارائه شده به مرحله کشوری جشنواره علم تا عمل قرار گرفته است گفت: قارچکش پتاسیم فسفیت به عنوان یک ماده مؤثر برای از بین بردن قارچ در نهادههای کشاورزی است که همزمان به عنوان تغذیه گیاه نیز کاربرد دارد.
وی اضافه کرد: این نوع قارچکش معرفی شده در این طرح به صورت محلول 25-28-0 به صورت انبوه به کشاورزی ایران معرفی شده است.
این تولیدکننده قمی خاطر نشان کرد: این محصول طی دو سال مصرف یکی از پر طرفدارترین قارچکشها است، چرا که قارچکشهای قبلی به علت گران بودن سمیت بالا، عدم سهولت مصرف و کم طیف بودن دامنه کاربرد مناسب نبودند.
وی اضافه کرد: این محصول که یک نوع کود مایع و قارچکش است به صورت آبیاری و محلولپاشی قابل استفاده بوده و دارای قابلیت تامین پتاسیم و فسفر گیاه و از بین برنده اقسام مختلف قارچها است.
این طرح به عنوان 40 طرح برگزیده استان قم به سومین جشنواره ملی علم تا عمل راه یافته است.
کد:
1516
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ شهريور
بازدید:
2318
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟!
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2
یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد
۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3
شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار
۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4
آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند
۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5
ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند
۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6
چرا بیماران کووید قارچ سیاه میگیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر»
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10
کابوس قارچهای سمی از کرمانشاه تا تهران
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11
تب یونجه چیست؟
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راز خواب آرام در تغذیه سالم است
متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...
موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳
ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...
بر اساس گروه خونیتان غذا بخورید
تحقیقات نشان داده افرادی که گروههای خونی مشابه دا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شیره درخت افرا معجزه میکند
محققان کانادایی طی تحقیقاتی دریافتند، اگر آنتیبیوتیک همراه با شیره درخت افرا مصرف شود میتواند به غشاء باکتری نفوذ کرده و آن را از بین ببرد.
چرا در رستورانها و هتلهای ایرانی غذاهای محلی عرضه نمیشود؟
یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
مضرترین خوراکیها برای دندانها، لثه، زبان و فک
این چیزها را هرگز به دهان نبرید.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟
لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوستاندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است