صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
طرز تهیه پاستا و میگوی پُر ادویه
طرز تهیه پاستا و میگوی پُر ادویه
این غذای ساده و سریع از میگو و کلم بروکلی و گوجه فرنگی به همراه پاستا تهیه شده است. که با فلفل قرمز خرد شده مزه دار شده است.
مواد لازم
برای 4 نفر:
220 گرم پاستای رشته ای
3 فنجان کلم بروکلی خرد شده
رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده
موسیر ریز خرد شده: 2 عدد
400 گرم میگوی پاک شده یخ زده با دم
یک چهارم یا یک دوم قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
یک چهارم فنجان ریحان خرد شده
روغن زیتون
طرز تهیه
1. پاستا را مطابق با دستور کارخانه تهیه میکنید. آبکشی میکنید و میگذارید تا خشک شود سپس درآن را میگذارید تا گرم بماند.
2. در ضمن گوجه فرنگی را در روغن میریزیم بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد. زیر شعله باید متوسط باشد. موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن را تفت دهید. به ماهی تابه میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. 2 دقیقه صب کنید. میتوانید کمی رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید. تقریبا 4 دقیقه صبر کنید تا میگوها کدر شوند.
3. پاستا را به مواد اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. کمی روغن زیتون به آنها اضافه کنید و مدتی صبر کنید. غذای شما آماده است.
ارزش غذایی
* کالری: 526
* چربی کلی: 19 گرم
* چربی اشباع شده : 3 گرم
* چربی مونو غیر اشباع : 12 گرم
* چربی پولی غیر اشباغ : 3 گرم
* کلسترول : 172میلی گرم
* سدیم : 394میلی گرم
* کربوهیدرات : 55 گرم
* قند: 3 گرم
* فیبر : 5گرم
* پروتئین : 34 گرم
* c ویتامین: 141 (% DV )
* کلسیم : 12 (% DV )
* آهن : 28 (% DV )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.
نقل از :آکا
کد:
1524
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ شهريور
بازدید:
3707
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2
طرز تهیه ساندویچ میگو
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4
صید میگو در هرمزگان
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5
هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6
افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7
افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8
ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9
با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10
صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیجفارس ممنوع شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
11
طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند
پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی د...
چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟
محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...
اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی
پایگاه خبری لقمه: راههایی وجود دارند که میتوانید...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیمهای غذایی مطابق با گروهخونی
آیا گروهخونی بهترین راه برای تعیین رژیمغذایی است؟ در این مقاله میخواهیم بیشتر درمورد این رژیمهای غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟
همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی میکنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی میدانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته میشود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، میتواند آن را سالم یا ناسالم کند.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
مقدار کالری غذاهایی که میخوریم چقدر است
در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شدهایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بودهاند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا میکنیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است