واکنش سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه ارائه اظهارنامه مالیات عملکرد واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، موحدی بک نظر در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه مهلت قانونی تسلیم اظهارنامه 31 خردادماه است و تمدید این مهلت قانونی صرفاً با صدور مجوز قانونی از مراجع ذی‌صلاح ممکن است، گفت:  (تا این لحظه مجوزی صادر نشده است).
 
وی همچنین به صاحبان مشاغل توصیه کرد  قبل از اتمام این مهلت نسبت به انجام تکالیف قانونی اقدام نمایید.
 
لازم به ذکر است، در جلسه مشترک اصناف با سازمان امور مالیاتی بحث تمدید 10 روز ارائه اظهار نامه مالیات عملکرد مطرح شده بود. همچنین دیگر پیشنهاد این بود که  در هر شهرستان کمیته ای متشکل نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، رییس اتاق اصناف شهر و رییس سازمان امور مالیاتی شهر برای موضوع مالیات تشکیل و به مشکلات رسیدگی و نتیجه نهایی را اجرایی کنند.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 15241 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 773 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
5 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
6 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماست و سالاد را با جوانه گندم غنی تر کنید جوانه‌های غلات و دانه‌ها سرشار از ویتامین‌ها و موا...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.