یکی بخر دوتا ببر» طرح رستوران‌‌های فرانسوی برای جذب مشتری در اوج بحران اقتصادی


رستوران‌داران فرانسه در بحبوحه بحران اقتصادی و کاهش روز افزون درآمد مردم اقدام به ارائه طرحی تشویقی برای جذب مشتری در رستوران‌های این کشور کرده‌اند.

به گزارش لقمه، شبکه خبری یورونیوز طی گزارشی نوشت، «یکی بخرید دو تا بخورید» این نوآوری و شعاری است که سرآشپزهای فرانسوی به مدت یک هفته در رستوران‌های فرانسه و مکان‌هایی که غذا سرو می‌کنند، به اجرا در می‌آورند.

«آلن دوکاس» سرآشپزی که این طرح را در بیش از یک هزار رستوران فرانسه عملی می‌کند، هدف از طرحش را بهره‌مندسازی شمار بیشتری از مردم از اغذیه لذیذ عنوان کرده است.

اما واقعیت آن است که این اقدام در حالی که بحران اقتصادی رفته رفته در فرانسه نمایان‌تر می‌شود، برای رستوران‌داران اقدامی سودمند خواهد بود.

یک سرآشپز دیگر می‌گوید: «این طرح فرصتی برای ماست تا در خدمت آنانی باشیم که به رستوران رفتن و صرف پول برای غذا عادت ندارند.»

شهروندان فرانسوی معتقدند، این اقدام فرصتی شگفت‌انگیز است تا مردم به رستوران‌های مختلف سر بزنند، چرا که درآمد مردم روز به روز کمتر و کمتر می‌شود و مردم توان پرداخت پول برای صرف غذا در رستوران را ندارند.

هفتۀ «اغذیه لذیذ» از 17 تا 23 سپتامبر در اغلب رستوران‌های معروف فرانسه آغاز می‌شود.


نقل از :فارس

کد: 1534 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 2434 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
جلوگیری از سرطان روده بزرگ با رژیم ماهی خواری بر اساس مطالعات اخیر نشان داده شده است که حذف گوشت قرمز و استفاده از رژیم غذایی گیاهی که شامل ماهی است عامل اصلی برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ است.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.