صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
برای کاهش استرسهای روزمره چای بنوشید
برای کاهش استرسهای روزمره چای بنوشید
یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در چای سیاه به آرامش و انبساط شریانها کمک میکند، گفت: این خاصیت انبساطی به افزایش جریان خون به قلب و به حداقل رساندن لخته شدگی در شریانها منجر میشود.
به گزارش لقمه،دکتر اسماعیل ذوقی گفت منطقه دانشگاه علوم پزشكی تهران، با اشاره با اینكه 1500 نوع مختلف چای با طعم و مزه و رنگ متفاوت وجود دارد، گفت: براساس بررسی پژوهشگران، مصرف روزانهی چند فنجان چای منجر به كاهش سریع استرسهای روزمره میشود.
وی در ادامه با تاكید بر اینكه شواهد علمی جدید تأثیر چای سیاه بر سطح هورمون استرس در بدن را نشان دادهاند، گفت: بر اساس این تحقیقات كاهش سریع استرس با مصرف چای خالص نسبت به چای ناخالص و تقلبی نشان داده شده است. مصرف چای سیاه، چهار نوبت در روز برای مدت شش هفته موجب كاهش ترشح هورمن کورتیزول (هورمون استرس) میشود.
این متخصص طب پیشگیری یادآور شد: مصرف چای موجب فعال سازی پلاکتهای خون و كاهش تشكیل لخته خون و كاهش ابتلا به حملهی قلبی میشود.
وی با اشاره به خاصیت چای در تقویت متابولیسم بدن در کمک به کاهش وزن، واکنشهای آلرژیک، کند کردن رشد تومورها، محافظت استخوانها، مقابله با بدی تنفس، بهبود وضعیت پوست، محافظت در مقابل بیماری پارکینسون و حتی تأخیر در شروع دیابت به وسیلهی چای سیاه و سبز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده درگیری سلولهای سرطانی مثانه، رفتار غیرعادی سلولهای سرطانی در مصرف كنندگان عصارهی چای سبز نیز مشاهده شده است.
تاثیر چای در كاهش چربیهای خون
دكتر ذوقی با بیان اینكه کاهش بیشتر وزن و از دست دادن چربی کلی بدن با مصرف چای سیاه و سبز ایجاد میشود، گفت: افراد مصرف کنندهی چای سبز از میزان پائینتر کلسترول LDL (نوع بد کلسترول) برخوردار میشوند.
وی با اشاره به اینكه آنتیاکسیدانهای موجود در چای به پیشگیری از سرطان پوست کمک میکند، گفت: شواهدی از نقش عصارههای چای به صورت لوسیون پوست در جلوگیری از آسیب نورخورشید با نتیجهی سرطان پوست نیز وجود دارند.
دكتر ذوقی در خصوص تهیهی چای از گیاه آن گفت: چای سیاه از همان گیاه چای سبز، سفید و دیگر انواع مشتق شده، اما به طور متمایزی با طعم خاص و رنگ سیاه مشخص شده است، برای تهیهی چای سبز، ابتدا برگهای گیاه کاملیا سیننسیس خشک شده و بعد به آرامی بخار داده میشود. برای تهیهی چای سیاه، چندین مرحلهی خشک شدن برگها و فرآوری انجام میگیرد، ابتدا امکان پژمرده شدن برگهای چای سیاه فراهم میشود، سپس غلتانده شده تا پلیفنلهای مفید موجود در برگها آزاد شوند، برگها در معرض هوای آزاد با حرارت و رطوبت قرار گرفته تا فرایند تخمیر و فرمانتاسیون آغاز شود و مرحلهی آخر خشکسازی و جمعآوری برگها بعد از اکسیداسیون (فرمانتاسیون) کامل است.
وی خاطرنشان كرد: انجمن قلب آمریکا در نیواورلئان منافع اضافی چای در کاهش مخاطره حملهی قلبی و سکته را مورد تأیید قرار داده است. طبق یافتههای پژوهشگران انجمن، برخی ترکیبات موجود در چای سیاه به آرامش و انبساط شریانها کمک میکنند. این خاصیت انبساطی به افزایش جریان خون به قلب و به حداقل رساندن لخته شدگی در شریانها منجر میشود. در مصرف کنندگان چای سیاه تولید بیشتر اکسید نیتریک، (مادهی شیمیایی آزاد شده در بدن با اثر انبساطی بر شریانها) و اتساع بهتر عروق بوده، این انبساط به افزایش جریان خون در قلب کمک میکند.
وی گفت: استفاده از محلول چای سیاه به عنوان دهانشویه چند بار در روز موجب تشکیل پلاکت کمتری شده، پلی فنلهای موجود در چای آنزیم باکتریایی مولد تجمع پلاکت را سرکوب میكند. مصرف چای چند نوبت در روز نیز با تأثیر مشابهی همراه است.
نقل از :ایسنا
کد:
1569
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ شهريور
بازدید:
4927
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید!
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
2
ثبت سفارش چای سامانه ای شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3
واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4
احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
5
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
6
واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
7
ثبت سفارش واردات چای متوقف شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن
8
پرداخت ۹۸ درصد از مطالبات چایکاران
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
9
آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری
۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
10
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11
گزارش تصویری برداشت چای در گیلان
۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد
کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...
مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟
در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...
راههای کالری سوزاندن در محل کار
لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است
بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت میخوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
صنعتی به نام تولید اسنک
اسنکها، میانوعدههایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف میسازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم میکنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروفترین اسنکها هستند.
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟
پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول
وقتی صحبت از مزرعه به میان میآید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین میکند مورد مراقبت کافی قرار میگیرد؟ میدانیم که کود نامناسب، استفاده از آفتکشهای مختلف که برای ازبینبردن آفات به کار میرود و...، میتواند خاک ما را آلوده کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است