صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
برای کاهش استرسهای روزمره چای بنوشید
برای کاهش استرسهای روزمره چای بنوشید
یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در چای سیاه به آرامش و انبساط شریانها کمک میکند، گفت: این خاصیت انبساطی به افزایش جریان خون به قلب و به حداقل رساندن لخته شدگی در شریانها منجر میشود.
به گزارش لقمه،دکتر اسماعیل ذوقی گفت منطقه دانشگاه علوم پزشكی تهران، با اشاره با اینكه 1500 نوع مختلف چای با طعم و مزه و رنگ متفاوت وجود دارد، گفت: براساس بررسی پژوهشگران، مصرف روزانهی چند فنجان چای منجر به كاهش سریع استرسهای روزمره میشود.
وی در ادامه با تاكید بر اینكه شواهد علمی جدید تأثیر چای سیاه بر سطح هورمون استرس در بدن را نشان دادهاند، گفت: بر اساس این تحقیقات كاهش سریع استرس با مصرف چای خالص نسبت به چای ناخالص و تقلبی نشان داده شده است. مصرف چای سیاه، چهار نوبت در روز برای مدت شش هفته موجب كاهش ترشح هورمن کورتیزول (هورمون استرس) میشود.
این متخصص طب پیشگیری یادآور شد: مصرف چای موجب فعال سازی پلاکتهای خون و كاهش تشكیل لخته خون و كاهش ابتلا به حملهی قلبی میشود.
وی با اشاره به خاصیت چای در تقویت متابولیسم بدن در کمک به کاهش وزن، واکنشهای آلرژیک، کند کردن رشد تومورها، محافظت استخوانها، مقابله با بدی تنفس، بهبود وضعیت پوست، محافظت در مقابل بیماری پارکینسون و حتی تأخیر در شروع دیابت به وسیلهی چای سیاه و سبز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده درگیری سلولهای سرطانی مثانه، رفتار غیرعادی سلولهای سرطانی در مصرف كنندگان عصارهی چای سبز نیز مشاهده شده است.
تاثیر چای در كاهش چربیهای خون
دكتر ذوقی با بیان اینكه کاهش بیشتر وزن و از دست دادن چربی کلی بدن با مصرف چای سیاه و سبز ایجاد میشود، گفت: افراد مصرف کنندهی چای سبز از میزان پائینتر کلسترول LDL (نوع بد کلسترول) برخوردار میشوند.
وی با اشاره به اینكه آنتیاکسیدانهای موجود در چای به پیشگیری از سرطان پوست کمک میکند، گفت: شواهدی از نقش عصارههای چای به صورت لوسیون پوست در جلوگیری از آسیب نورخورشید با نتیجهی سرطان پوست نیز وجود دارند.
دكتر ذوقی در خصوص تهیهی چای از گیاه آن گفت: چای سیاه از همان گیاه چای سبز، سفید و دیگر انواع مشتق شده، اما به طور متمایزی با طعم خاص و رنگ سیاه مشخص شده است، برای تهیهی چای سبز، ابتدا برگهای گیاه کاملیا سیننسیس خشک شده و بعد به آرامی بخار داده میشود. برای تهیهی چای سیاه، چندین مرحلهی خشک شدن برگها و فرآوری انجام میگیرد، ابتدا امکان پژمرده شدن برگهای چای سیاه فراهم میشود، سپس غلتانده شده تا پلیفنلهای مفید موجود در برگها آزاد شوند، برگها در معرض هوای آزاد با حرارت و رطوبت قرار گرفته تا فرایند تخمیر و فرمانتاسیون آغاز شود و مرحلهی آخر خشکسازی و جمعآوری برگها بعد از اکسیداسیون (فرمانتاسیون) کامل است.
وی خاطرنشان كرد: انجمن قلب آمریکا در نیواورلئان منافع اضافی چای در کاهش مخاطره حملهی قلبی و سکته را مورد تأیید قرار داده است. طبق یافتههای پژوهشگران انجمن، برخی ترکیبات موجود در چای سیاه به آرامش و انبساط شریانها کمک میکنند. این خاصیت انبساطی به افزایش جریان خون به قلب و به حداقل رساندن لخته شدگی در شریانها منجر میشود. در مصرف کنندگان چای سیاه تولید بیشتر اکسید نیتریک، (مادهی شیمیایی آزاد شده در بدن با اثر انبساطی بر شریانها) و اتساع بهتر عروق بوده، این انبساط به افزایش جریان خون در قلب کمک میکند.
وی گفت: استفاده از محلول چای سیاه به عنوان دهانشویه چند بار در روز موجب تشکیل پلاکت کمتری شده، پلی فنلهای موجود در چای آنزیم باکتریایی مولد تجمع پلاکت را سرکوب میكند. مصرف چای چند نوبت در روز نیز با تأثیر مشابهی همراه است.
نقل از :ایسنا
کد:
1569
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ شهريور
بازدید:
5302
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ثبتسفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
3
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
6
احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمیامین و قائممقامش با وثیقه آزادند
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7
یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
8
چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید!
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
9
ثبت سفارش چای سامانه ای شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10
واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11
احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است
یک متخصص بیماریهای داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...
چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان
معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...
رابطه خامخواری با خنگ بودن اجداد انسان!
اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را میتوان ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچهسازی اراضی کشاورزی چیست؟
پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوهنامه اجرای قانون خبر داد.
رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده
هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و اینجور چیزها گرفته تا...
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو
باید جملهی «هر گردی گردو نمیشود» را با آب طلا نوشت و آویزهی هر کوی و برزنی کرد. قدیمیها یک چیزی میدانستند که چنین ضربالمثلی ساختهاند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است