توسط کشاورز بادرودی صورت گرفت
تولید شلغم‌های 5 کیلویی


یک کشاورز بادرودی موفق به تولید و برداشت شلغم علوفه‌ای پنج کیلویی در این شهر شد.

به گزارش لقمه، عباس آقاجانی کشاورز ساکن منطقه بادرود که در مزرعه خود شلغمی پنج کیلویی تولید کرده است در این‌باره به خبرنگار فارس گفت: شلغم علوفه‌ای را برای خوراک دام‌های شخصی در مزرعه اکبرآباد کشت کردم.

این کشاورز استفاده از بذر مرغوب و رسیدگی مناسب را علت موفقیت خود در تولید و برداشت این محصول دانست.

همچنین مدیر مرکز خدمات کشاورزی بادرود نیز به خبرنگار فارس گفت: علت افزایش وزن این محصول استفاده از کود حیوانی و حاصل‌خیزی زمین و همچنین آبیاری منظم، کافی و شخم عمیق است.

احمدعلی مختاریان‌پور تصریح کرد: همه ساله کاشت شلغم علوفه‌ای در شهر بادرود در بین کشاورزان برای مصرف دامداری‌ها در این شهر انجام می‌شود و این گیاه علوفه‌ای در طول زمستان تا اوایل بهار به مصرف دام می‌رسد.



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 7819 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي بازدید: 2938 ساعت: 12:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 تقویت سیستم‌ایمنی بدن با مصرف شلغم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ آذر
3 خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از سرطان پستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
4 معجزه‌گر درمان سرماخوردگی وسرفه های خشک ، شلغم است/شلغم گیاهی ضد سرطان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
5 توصیه‌های تغذیه‌ای برای رفع کم‌خونی ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
6 بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
7 هر روز شلغم بخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۶ اسفند
8 غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ بهمن
9 بفرمایید دسرهای سبزیجاتی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
10 خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
زیباتر شدن با توت فرنگی‌های هوس‌انگیز توت‌فرنگی‌های قرمز و زیبا به شما چشمک می‌زنند و شما را وسوسه می‌کنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوش‌رنگ علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان ماده اولیه انواع کرم‌ها و ماسک‌های زیبایی که می‌توانید خود در منزل تهیه ‌کنید مورد استفاده قرار بگیرد.