به گزارش لقمه، عباس آقاجانی کشاورز ساکن منطقه بادرود که در مزرعه خود شلغمی پنج کیلویی تولید کرده است در اینباره به خبرنگار فارس گفت: شلغم علوفهای را برای خوراک دامهای شخصی در مزرعه اکبرآباد کشت کردم.
این کشاورز استفاده از بذر مرغوب و رسیدگی مناسب را علت موفقیت خود در تولید و برداشت این محصول دانست.
همچنین مدیر مرکز خدمات کشاورزی بادرود نیز به خبرنگار فارس گفت: علت افزایش وزن این محصول استفاده از کود حیوانی و حاصلخیزی زمین و همچنین آبیاری منظم، کافی و شخم عمیق است.
احمدعلی مختاریانپور تصریح کرد: همه ساله کاشت شلغم علوفهای در شهر بادرود در بین کشاورزان برای مصرف دامداریها در این شهر انجام میشود و این گیاه علوفهای در طول زمستان تا اوایل بهار به مصرف دام میرسد.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس