انتقاد دامداران از ثابت ماندن قیمت شیر و افزایش قیمت علوفه


در حالی که وزیر تجارت رسما افزایش قیمت شیر و لبنیات را علیرغم حذف ارز مرجع از واردات نهاده‌های دامی منتفی اعلام کرد، دامداران معتقدند براساس تفاهم‌نامه منعقد شده، دولت فقط در شرایطی می‌تواند قیمت شیر و لبنیات را ثابت نگه دارد که هزینه‌های تولید از جمله قیمت نهاده‌ها ثابت بماند.

به گزارش لقمه، در ماه گذشته که ارز مرجع از واردات خوراک دام و طیور حذف شد نوسانات متعددی در بازار فرآورده‌های لبنی صورت گرفت اما دامداران و مرغداران خواهان افزایش قیمت محصول خود با توجه به افزایش هزینه‌های تولید بودند که نهایتا نعمت‌زاده ضمن تایید نکردن افزایش قیمت شیر، اعلام کرد که قیمت شیر و لبنیات در ماه‌های گذشته افزایش یافته و اگر هم قرار است مختصر افزایش دیگری داشته باشد باید به تایید سازمان حمایت برسد.

این درحالی است که مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران تاکید دارد دولت براساس تفاهم‌نامه منعقد شده بین اتحادیه دامداران و شرکت پشتیبانی امور دام موظف است نهاده‌های مورد نیاز دامداری‌ها را تا پایان فروردین 93 با قیمت‌های مصوب و تعیین شده به دامداران تحویل دهد اما نه تنها دولت از اول تیر ماه تاکنون یک کیلو نهاده تحویل نداده است بلکه قیمت نهاده‌ها از 40 تا حدود 100 درصد افزایش یافته است.

سلطانی به ایسنا گفت: قیمت ذرت در تفاهم‌نامه منعقد شده باید تا پایان فرودین 93 کیلویی 700 تومان به دامدار تحویل داده شود در حالی که اکنون به بیش از هزار تومان رسیده است. همچنین قیمت هر کیلوگرم سویا در تفاهم‌نامه 1050 تومان تعیین شده بود که امروز به 2000 تومان رسیده است.

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران، دولت موظف است هر کیلوگرم جو را 650 تومان به دست دامداران برساند درحالی که این محصول امروز در بازار به 850 تومان رسیده است. همچنین دیگر علوفه‌های مورد نیاز که به صورت آزاد در بازار تهیه می‌شد مانند ذرت علوفه‌ای، تفاله چغندر قند و ... با افزایش قیمت مواجه شده‌اند.

سلطانی تاکید کرد: اگر مسئولان و دولت تعهد کنند قیمت نهاده‌های تولید تا پایان سال ثابت بماند و خود را موظف به تامین این نهاده‌های با قیمت‌ها مصوب و گذشته کنند تولیدکنندگان هیچ‌گاه نمی‌خواهند محصول خود را گران بفروشند.

وی افزود: براساس آنالیز هزینه‌های واقعی تولید، قیمت تمام شده شیر و لبنیات باید 28 و 17 درصد افزایش یابند اما دامداران در شرایطی که هزینه‌های تولیدشان همواره رو به افزایش است نمی‌توانند محصولشان را با قیمت گذشته تولید کنند؛ بنابراین جلوگیری از افزایش قیمت در این شرایط که هزینه‌های تولید افزایش یافته منطقی و ادامه تولید امکانپذیر نیست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5441 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 2525 ساعت: 2:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
5 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
6 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
9 هنوز درباره اصلاح قیمت نان در استان تهران تصمیم‌گیری نشده است ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
11 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.