انتقاد دامداران از ثابت ماندن قیمت شیر و افزایش قیمت علوفه


در حالی که وزیر تجارت رسما افزایش قیمت شیر و لبنیات را علیرغم حذف ارز مرجع از واردات نهاده‌های دامی منتفی اعلام کرد، دامداران معتقدند براساس تفاهم‌نامه منعقد شده، دولت فقط در شرایطی می‌تواند قیمت شیر و لبنیات را ثابت نگه دارد که هزینه‌های تولید از جمله قیمت نهاده‌ها ثابت بماند.

به گزارش لقمه، در ماه گذشته که ارز مرجع از واردات خوراک دام و طیور حذف شد نوسانات متعددی در بازار فرآورده‌های لبنی صورت گرفت اما دامداران و مرغداران خواهان افزایش قیمت محصول خود با توجه به افزایش هزینه‌های تولید بودند که نهایتا نعمت‌زاده ضمن تایید نکردن افزایش قیمت شیر، اعلام کرد که قیمت شیر و لبنیات در ماه‌های گذشته افزایش یافته و اگر هم قرار است مختصر افزایش دیگری داشته باشد باید به تایید سازمان حمایت برسد.

این درحالی است که مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران تاکید دارد دولت براساس تفاهم‌نامه منعقد شده بین اتحادیه دامداران و شرکت پشتیبانی امور دام موظف است نهاده‌های مورد نیاز دامداری‌ها را تا پایان فروردین 93 با قیمت‌های مصوب و تعیین شده به دامداران تحویل دهد اما نه تنها دولت از اول تیر ماه تاکنون یک کیلو نهاده تحویل نداده است بلکه قیمت نهاده‌ها از 40 تا حدود 100 درصد افزایش یافته است.

سلطانی به ایسنا گفت: قیمت ذرت در تفاهم‌نامه منعقد شده باید تا پایان فرودین 93 کیلویی 700 تومان به دامدار تحویل داده شود در حالی که اکنون به بیش از هزار تومان رسیده است. همچنین قیمت هر کیلوگرم سویا در تفاهم‌نامه 1050 تومان تعیین شده بود که امروز به 2000 تومان رسیده است.

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران، دولت موظف است هر کیلوگرم جو را 650 تومان به دست دامداران برساند درحالی که این محصول امروز در بازار به 850 تومان رسیده است. همچنین دیگر علوفه‌های مورد نیاز که به صورت آزاد در بازار تهیه می‌شد مانند ذرت علوفه‌ای، تفاله چغندر قند و ... با افزایش قیمت مواجه شده‌اند.

سلطانی تاکید کرد: اگر مسئولان و دولت تعهد کنند قیمت نهاده‌های تولید تا پایان سال ثابت بماند و خود را موظف به تامین این نهاده‌های با قیمت‌ها مصوب و گذشته کنند تولیدکنندگان هیچ‌گاه نمی‌خواهند محصول خود را گران بفروشند.

وی افزود: براساس آنالیز هزینه‌های واقعی تولید، قیمت تمام شده شیر و لبنیات باید 28 و 17 درصد افزایش یابند اما دامداران در شرایطی که هزینه‌های تولیدشان همواره رو به افزایش است نمی‌توانند محصولشان را با قیمت گذشته تولید کنند؛ بنابراین جلوگیری از افزایش قیمت در این شرایط که هزینه‌های تولید افزایش یافته منطقی و ادامه تولید امکانپذیر نیست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5441 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 2671 ساعت: 2:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
10 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان یبوست با این گیاهان معجزه گر در این مطلب قصد داریم چند نمونه از گیاهان، میوه‌ها و سبزیجات ضد یبوست را معرفی کنیم.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.