تولید دارو های باكیفیت دركشور


رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود گفت: خوشبختانه در در حال حاضر زمینه تولید دارو شاهد تولید و رونمایی از داروهای اساسی، باکیفیت و موردنیاز داخلی هستیم.

به گزارش لقمه: دكتر اعرابی در نشستی که با حضور مسئولان حوزه غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران، گیلان، گلستان، بابل، سمنان و شاهرود در تالار سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد، با اشاره به اهمیت نشست‌های منطقه‌ای افزود: مهمترین وظیفه مدیریت، تصمیم سازی و تصمیم گیری است و چنانچه این امر با رویكرد تصمیم گیری‌های منطقه‌ای و بهره‌مندی از تجارب اجرایی دانشگاه‌های علوم پزشكی در حوزه غذا و دارو انجام شود علاوه بر ارتقای سطح توانمندی دانشگاه‌ها در شناسایی و حل مشكلات موجود در گستره غذا و دارو بسیار موثر خواهد بود.

اعرابی در ادامه اظهار کرد: مقام معظم رهبری امسال را سال تولید ملی و حمایت از كار و سرمایه ایرانی نامیدند كه این شعار خط مش كلی نظام و دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌شود لذا می بایست با توجه به اهمیت دارو، مواد غذایی و محصولات بهداشتی باید در زمینه تولید با كیفیت بالا و رعایت الگوی مصرف توجه جدی معطوف داشت. البته خوشبختانه در زمینه تولید دارو شاهد تولید و رونمایی از داروهای اساسی موردنیاز در داخل كشور هستیم.

دکتر علیقلیان معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هدف از برگزاری این نشست را بحث، تبادل نظر و برنامه ریزی اهداف مهم سازمان غذا و دارو در دانشگاههای قطب دو کشور و ارائه برنامه‌ها و تصمیم گیری‌ها به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد.

علیقلیان اظهار داشت: برگزاری نشست‌ها و گردهمایی‌های منطقه‌ای به طور مستمر می‌تواند نتایج مطلوبی در رفع مشکلات موجود در این حوزه و در نهایت بهبود شرایط و ارتقای کیفیت خدمات و نیز تصمیم گیرهای سازمان غذا و دارو داشته باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: در حاشیه این نشست سه کارگاه تخصصی در حوزه‌های غذا، دارو و آزمایشگاه برگزار و در مورد محورهای مهم از جمله راههای پیشگیری از قاچاق دارو، عوارض جانبی دارو، مصرف منطقی دارو، کیفی سازی مواد غذایی، کنترل کیفی مواد غذایی و نظارت دقیق بر تولید مواد غذایی بحث و بررسی شد.


نقل از :ایسنا

کد: 1621 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ شهريور بازدید: 2869 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
6 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
10 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
11 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناهار سالم لقمه: اکثر ما تا زمانی ‌که شکم‌مان به قاروقور نیفتد به فکر تهیه ناهار نمی‌افتیم. بعد از احساس گرسنگی هم هر چه به دستمان برسد می‌خوریم تا خودمان را سیر کنیم...
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.