مدیر عامل اتحادیه تعاونی فرآوردهای لبنی خبر داد
تعیین نرخ «شناور» برای شیر خام/ جلسه دولت با دامداران در هفته جاری


مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کننده فرآوردهای لبنی با اشاره به عدم جمع‌بندی تعیین قیمت شیرخام گفت:‌ در روزهای آینده جلسه دامداران با دولت برای نهایی شدن قیمت شیر خام برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، محمد رضا اسماعیلی در گفت‌وگو یی با اشاره به برگزاری جلسه تعیین قیمت شیر خام با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: قیمت شیر خام به طور قطعی در این جلسه نهایی نشد و قرار است هر کیلو شیر خام با بار میکروبی کمتر از یک میلیون از 770 تومان تا 920 تومان افزایش یابد.

وی ادامه داد: آنچه که مربوط به اتحادیه‌ تعاونی‌ها است، موضوع تثبیت قیمت شیر خام به منظور عدم افزایش ناگهانی و بروز مشکلات دیگر است.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکننده فرآورده‌های لبنی کشور با بیان اینکه برای تعیین قیمت شیر خام دولت باید با دامداران به نتیجه برسد، تصریح کرد: مقرر شد در روزهای آینده قیمت شیر خام با حضور دامداران قطعی شود تا بعد از آن در جلسات کارشناسی قیمت فرآورده‌های لبنی بررسی و جمع‌بندی شود.

به گفته این فعال تعاونی‌ها، شیر خام با بار میکروبی کمتر از 100 هزار تا قیمت 920 تومان نیز می‌رسد که هدف از انجام این کار ترغیب دامداران به منظور افزایش کیفیت شیر تولیدی است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه یکی از پیشنهادات حذف یارانه‌ها و آزاد شدن قیمت نهاده‌های دامی به منظور رفع مشکلات موجود است، تصریح کرد: این موضوع در حال حاضر نهایی نشده و دولت با تأمین نهاده‌‌های دامی مورد نیاز دامداران، قیمت شیر را کاهش خواهد داد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکننده فراورده‌های لبنی کشور گفت: هر چه بار میکروبی شیر خام کمتر باشد، قیمت شیر بالاتر می‌رود و بابت هر 100 هزار واحد بار میکروبی، 10 تومان به قیمت هر کیلو شیر افزوده می‌شود.

وی تأکید کرد: برای اتحادیه‌های تعاونی، موضوع تثبیت قیمت شیر خام اهمیت بالایی دارد تا بتوانند براساس آن سرمایه در گردش و هزینه‌های جاری خود را کنترل و نظارت کنند.




کد: 1625 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ شهريور بازدید: 3064 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

  مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روز...

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.