كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن


كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه كاهش مصرف گوشت قرمز در پیشگیری و كاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت و بیماری قلبی موثر است.

به گزارش لقمه، این كارشناسان در مطالعه جدیدی كه در مجله "طب انگلیس" به چاپ رسیده تاكید كردند كاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده نه تنها خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را كاهش می‌دهد بلكه در عین حال از اثرات نامطلوب ناشی از تولید كربن زیاد بر روی زمین می‌كاهد.

این كارشناسان محاسبه كرده‌اند كه با كاهش مصرف گوشت قرمز می‌توان سالانه 28 میلیون تولید كربن را نیز تقلیل داد و به سلامت انسان و محیط‌ زیست كمك كرد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این كارشناسان می‌گویند: حداقل در كشور انگلیس به منظور سازگاری با یك رژیم غذایی كه حداقل میزان مصرف گوشت قرمز را دارد، میانگین مصرف این فرآورده‌های غذایی باید در مردان روزانه از 91 گرم به 53 گرم و در زنان از 54 گرم به 30 گرم كاهش پیدا كند.


س.ع


نقل از :ایسنا

کد: 1647 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 3885 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت