صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟
چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟
متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد میكنند كه اگر قصد دارید كودكان خود را به خوردن سبزیجات مفید و مغذی تشویق كنید یك ترفند موثر این است كه برای سبزیها اسامی دلچسب و فریبنده انتخاب كنید.
به گزارش لقمه، متخصصان تغذیه در دانشگاه كورنل میگویند برای مثال به جای اینكه به كودك خود بگویید خوردن هویج برای سلامت چشمها مفید است، بهتر است بگویید: «هویج اشعه ایكسی، چشم بچهها را تیزبین میكند.»
این متخصصان در یك مطالعه جدید ثابت كردهاند كه اگر برای سبزیها اسامی جالب و هیجانانگیز انتخاب كنید و با این زبان كودكانه درباره سبزیها با فرزندتان صحبت كنید، یك بازی دلچسب را آغاز میكنید و كودك خود را به خوردن مقادیر بیشتری از این مواد غذایی مفید در طول روز، ترغیب خواهید كرد.
به گزارش لایوساینس، این یافته حاصل دو مطالعه مجزا روی یك گروه 147 نفری از كودكان و دانشآموزان 8 تا 11 ساله و یك گروه 1552 نفری از كودكان پیشدبستانی است. نتایج مطالعات نشان داد تمایل به مصرف سبزیجات در كودكانی كه والدینشان برای سبزیها اسمهای جالب انتخاب میكنند 66 درصد اما در كودكانی كه از این شیوه برای آنها استفاده نمیشود، 35 درصد است.
س.س
نقل از :ایسنا
کد:
1707
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۹ شهريور
بازدید:
4893
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4
موز با دلار گران شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
5
تورم خوراکیها در شهریور ماه اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
7
اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8
شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
9
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
10
فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطانها
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
11
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق
لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...
سرکه سیب و تسکین سرفههای خشک
نتایج برخی از پژوهشها نشان داده است سرکه سیب برای...
پیتزای سالم را در خانه تهیه کنید
برلیانت بزرگمهر در گفتوگویی اظهار داشت: پیتزا به ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟
سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده، پودر و... امکانپذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که بهطور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید
خوشاندام شدن نیاز به اراده و برنامهریزی درست دارد. در این مقاله 15 مادهی غذایی مفید را معرفی میکنیم که به چربی سوزی و خوشاندامی شما کمک زیادی میکنند.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد!
مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانوادهها به هم میدانستند. برای سفرهای که پهن میشد و غذایی که در آن قرار میگرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس میداشتند،اما این روزها....
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است