طرز تهیه مرصع پلو


مرصع پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که با تزیین منحصربفرد و طعم خوشمزه اش همیشه طرفدارانی داشته است.

مواد اولیه:

مرغ پاك‌كرده یك و نیم كیلوگرم (یك عدد)
كشمش ریز پلویی و زرشک از هر کدام نصف پیمانه
خلال بادام و پسته از هر کدام 1/3پیمانه
روغن یك پیمانه
برنج یك كیلوگرم
زعفران نصف قاشق چایخوری
خلال پرتقال یا نارنج 1/3پیمانه
گلاب نصف پیمانه



طرز تهیه:

برنج را آبكش كرده و نیمی ‌از خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده را لابه‌لای برنج دهید و آن را دم كنید. مرغ را تكه تكه كرده، كمی‌سرخ كنید و با نمك، فلفل قرمز، پیاز و زعفران بگذارید تا بپزد به اندازه ای كه مرغ كاملاً پخته و نصف پیمانه آب داشته باشد. آب مرغ را با یك پیمانه روغن مخلوط كرده و زمانی كه برنج بخار كرد روی آن بریزید. در این هنگام خلال پسته و بادام را آماده كرده (در صورت استفاده از خلال خشك آن را در آب خیس كرده و بعد از زمان كوتاهی از آب در آورید) زرشك و كشمش را شسته و هر كدام را جداگانه در روغن سرخ كنید. خلال پسته و بادام را با گلاب بشویید. زعفران را در آب سرد خیس كرده و بگذارید (بر روی بخار سماور) تا دم بكشد. پس از آماده شدن زعفران و دم كشیدن برنج، زعفران را با دو تا سه كفگیر برنج مخلوط و آن را آماده كنید. در هنگام كشیدن برنج، برنج را در دیسی گرد به شكل هرم بكشید و تكه های مرغ را لابه‌لای برنج بچینید و بعد به ترتیب با زرشك، كشمش، خلال بادام، خلال پسته، خلال نارنج و پلو زعفرانی دور تا دور برنج را تزئین كنید.

طریقه تلخی گرفتن خلال پرتقال: خلال را دوباربجوشانید و آب آن را عوض كنید. سپس پنج الی شش ساعت بگذارید درآب سرد بماند و بین این زمان گاهی آب آن را عوض كنید سپس خلال ها را با یك قاشق شكر و یك لیوان آب چند جوش دهید تا مغز خلال شیرین شود و بعد آن را در صافی بریزید و از شربت آن استفاده كنید.

نكته: شما می‌توانید برنج را در دیس به شكل پروانه یا پاپیون كشیده و با خلال های مورد نظر آن را تزئین كنید.

برای تزیین می‌توانید از مربای مرکبات، هویج و قیسی نیز استفاده کنید.



آموزش از خانم آرزو یگانه




کد: 1888 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۶ مهر بازدید: 12091 ساعت: 2:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
6 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
7 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
10 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
11 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
15 خوراکی افزایش دهنده طول عمر دوست دارید همیشه سالم و تندرست باشید؟ ما در این مقاله 15 خوراکی را که مصرف منظم آن سلامت و تناسب اندام تان را تضمین می‌کند، ذکر کرده ایم.
نظافت پیشخوان کابینت و سایر وسایل آشپزخانه لقمه: برای نظافت پیشخوان، کابینت و سایر وسایل آشپزخانه می توان به نکات ظریفی توجه کرد تا زیباتر باشند.