خوراکی های انرژی زا را بشناسید


در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قبل از ورزش را مطرح کنیم که انرژی زا هستند و از ضعف به هنگام ورزش جلوگیری می کنند.

به گزارش لقمه، خوراكیهایی كه باعث ایجاد ضعف در شما می شوند، باید قبل از شروع ورزش یا پیاده روی حذف كنید. به عنوان مثال:مدتی پیش به همراه یكی از دوستان كم خوراكم برای تمرین دو رفته بودیم ، هنوز بیش از یك یا دو مایل حركت نكرده بودیم كه دوستم خسته شد و گفت كه می خواهد برگردد و نمی تواند ادامه دهد. از او پرسیدم آیا قبل از ورزش چیزی میل كرده یا نه؟ و او جواب داد:" بله اتفاقاً صبحانه نان شیرینی خورده ام." گفتم:" همین؟" جواب داد :" بله ، من برای صبحانه زیاد وقت نمی گذارم".

و اینجا بود كه متوجه شدم قبل از بازگشت باید یك سری مطالب را به دوست دونده خود یادآوری كنم. البته تعداد زیادی از دونده ها، دوچرخه سوارها، شناگرها، و كسانی كه پیاده روی می كنند تا تناسب اندامشان را حفظ كنند، در مورد تغذیه مثل دوست بنده دچار اشتباه شده اند. اگر قبل از پیاده روی یا ورزش تغذیه مناسبی نداشته باشید ، زود دچار خستگی و حالت تهوع خواهید شد.

لیستی از خوراكیهایی كه 2 ساعت قبل از ورزش برای شما پیشنهاد می كنیم:

* حدود 160 گرم(6 اونس) آب سبزیجات و نصف فنجان زردآلوی خشك.

* مواد غذایی با كربوهیدرات بالا

* 3قاشق سوپخوری حبوبات

* یك لیوان نوشیدنی به همراه یك فنجان غلات صبحانه همراه با یك قاشق سوپخوری كشمش

* آرد جو كه با 4 اونس(112 گرم) سویا تركیب شده یا شیر كم چربی همراه با مقداری دارچین و شكر

* یك نان تست ساده همراه با 2 قاشق چایخوری مربا، یك عدد موز، نصف

* فنجان برنج پخته شده كه مقداری دارچین روی آن ریخته اید، به همراه 8اونس(حدود 200گرم) نوشیدنی

* 300گرم كشمش

* 2عدد نان شیرینی كوچك با پنیر كم چرب و 2 قاشق سوپخوری گیلاس خشك شده

* 6اونس(160 گرم) سس سیب با 3 تكه نان ذرت و 2 قاشق سوپخوری كشمش

* یك فنجان موز اسلایس شده ( برش داده شده) همراه با ماست وانیلی

* یك فنجان پاستای پخته شده با نصف فنجان قره قاط و 2 قاشق سوپخوری عسل



ک.ف


نقل از :سیمرغ

کد: 1899 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۷ مهر بازدید: 4477 ساعت: 4:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
8 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
9 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
11 کاهش ۱۰ درصدی قیمت انواع روغن با اعلام وزارت جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
کالبد شکافی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مضر دنیا شاید کم‌ضررترین بخش پیتزا به‌دلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.