پای مرغ و قارچ را این‌گونه تهیه کنید


پای مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه است كه در آن از مواد مقوی فراوانی استفاده شده است.

مواد اولیه:

• آرد سه پیمانه
• كره 125 گرم
• تخم‌مرغ یك عدد
•نمك یك قاشق مرباخوری
• آب سرد به میزان لازم 



طرز تهیه خمیر پای:
برای تهیه خمیر پای، آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن كره، تخم‌مرغ و كمی آب سرد ریخته و كاملا با هم مخلوط می‌كنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را دو قسمت كرده و هر كدام را با وردنه به اندازه ظرف مورد نظر باز می‌كنیم. یكی از خمیرها را داخل ظرف پهن كرده به صورتی كه تا لبه‌ها بالا بیاید. مواد داخلی پای را روی آن ریخته سپس خمیر دوم را روی مواد قرار داده و لبه‌ها را كاملا می‌بندیم. روی پای زرده تخم‌مرغ زده و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم.

مواد لازم داخل پای:

سینه مرغ یك عدد

قارچ 150 گرم

هویج یك عدد

پیاز یك عدد

نخود‌فرنگی پخته‌شده یك پیمانه

سیر دو حبه

نمك و فلفل به میزان لازم

آرد یك قاشق سوپخوری

شیر یك پیمانه



طرز تهیه مواد داخل پای: 


برای تهیه این پای ابتدا سیر و پیاز را خرد كرده و با كمی روغن تفت می‌دهیم. البته این كار را تا زمانی كه سیر و پیاز فقط كمی نرم شود ادامه می‌دهیم. هویج را به صورت نگینی خرد كرده و به این مخلوط افزوده و هم می‌زنیم. قارچ‌های خردشده را ریخته و آنقدر هم می‌زنیم تا آب قارچ‌ها به صورت كامل كشیده شود. سینه مرغ را خرد كرده و به مواد می‌افزاییم. این مخلوط را تا وقتی كه مرغ به طور كامل پخت، تفت می‌دهیم. نخودفرنگی، نمك و فلفل را اضافه می‌كنیم. سپس آرد و شیر را به مواد می‌افزاییم و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد غلیظ شود.



فرانک آذری




کد: 2032 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 8711 ساعت: 6:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.