مواد اولیه: • آرد سه پیمانه • كره 125 گرم • تخممرغ یك عدد •نمك یك قاشق مرباخوری • آب سرد به میزان لازم طرز تهیه خمیر پای: برای تهیه خمیر پای، آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن كره، تخممرغ و كمی آب سرد ریخته و كاملا با هم مخلوط میكنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را دو قسمت كرده و هر كدام را با وردنه به اندازه ظرف مورد نظر باز میكنیم. یكی از خمیرها را داخل ظرف پهن كرده به صورتی كه تا لبهها بالا بیاید. مواد داخلی پای را روی آن ریخته سپس خمیر دوم را روی مواد قرار داده و لبهها را كاملا میبندیم. روی پای زرده تخممرغ زده و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم. مواد لازم داخل پای: سینه مرغ یك عدد قارچ 150 گرم هویج یك عدد پیاز یك عدد نخودفرنگی پختهشده یك پیمانه سیر دو حبه نمك و فلفل به میزان لازم آرد یك قاشق سوپخوری شیر یك پیمانه طرز تهیه مواد داخل پای: برای تهیه این پای ابتدا سیر و پیاز را خرد كرده و با كمی روغن تفت میدهیم. البته این كار را تا زمانی كه سیر و پیاز فقط كمی نرم شود ادامه میدهیم. هویج را به صورت نگینی خرد كرده و به این مخلوط افزوده و هم میزنیم. قارچهای خردشده را ریخته و آنقدر هم میزنیم تا آب قارچها به صورت كامل كشیده شود. سینه مرغ را خرد كرده و به مواد میافزاییم. این مخلوط را تا وقتی كه مرغ به طور كامل پخت، تفت میدهیم. نخودفرنگی، نمك و فلفل را اضافه میكنیم. سپس آرد و شیر را به مواد میافزاییم و آنقدر هم میزنیم تا مواد غلیظ شود. فرانک آذری