مواد اولیه: كتف مرغ (بال) نیم كیلوگرم آبلیمو چهار قاشق غذاخوریروغنزیتون سه قاشق غذاخوری سیر رنده شده یك قاشق مرباخوری گشنیز خرد شده پنج قاشق غذاخوری نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: بال مرغ را شسته، آنها را در كاسهای ریخته، داخل كاسه، روغنزیتون، نمك، فلفل و آبلیمو میریزیم و نیمساعت در یخچال میگذاریم. سیر را كمی تفت داده، گشنیز را هم اضافه كرده سپس كتفها را روی آنها ریخته در ظرف را گذاشته تا با حرارت ملایم بپزد و دوباره روغن بیاندازد. ش.م