به گزارش لقمه، مهندس معروفی در ادامه گفت: اما رنگ های مجاز، به سه دسته تقسیم می شوند: دسته اول، رنگ های طبیعی هستند که منشا آنها گیاهان و مواد طبیعی مختلف است. دسته دوم، گروه مشابه طبیعی که فرمول شان شبیه رنگ های طبیعی است اما منشا شیمیایی دارند و دسته سوم، رنگ های شیمیایی که از پایه به صورت شیمیایی تهیه می شوند. وی بیان داشت: استفاده مناسب ودرحد مجاز از رنگ های مورد تایید نمی تواند اثر نامطلوبی روی سلامت افراد بگذارد اما استفاده بیش از اندازه آنها می تواند عطر و طعم غذا را تحت تاثیر قرار دهد و سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد. مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور خاطرنشان کرد: برای تشخیص رنگ مجاز یا غیرمجاز خوراکی می توانید، مقداری از آن را در آب ولرم و در ظرف سرامیکی سفید رنگی حل کنید. اگر رنگ به سرعت حل شد و ظرف تغییر رنگ داد (یعنی پس از خالی کردن رنگ از ظرف، باقی مانده آن روی ظرف مانده باشد) یعنی اینکه شما دارید از یک رنگ غیرمجاز استفاده می کنید.