صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
افزایش وزن به روش سالم
افزایش وزن به روش سالم
با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
به گزارش لقمه، در این مطلب چند پیشنهاد برای افزایش وزن متعادل برای این گروه ارائه می دهیم. خوب است به این نکته اشاره کنیم که برای به دست آوردن وزن مناسب هم باید از غذاهای سالم و سرشار از کالری و ماده مغذی استفاده کرد.برای این کار چند نوع ماده غذایی ذکر شده را به برنامه روزمره خود اضافه کنید.
* مغز:
مغز و تخمه، سرشار از کالری و اسید چرب طبیعی پروتئین، فیبر و ویتامین E است. کره بادام زمینی نیز سرشار از کالری بالا اما مفید است. بهترین مغزها برای افزایش وزن شامل بادام، بادام زمینی، گردو، دانه کتان و تخمه آفتابگردان است.
*میوه های خشک:
مانند کشمش سرشار از کالری است. با مصرف یک چهارم پیمانه از آن، ۱۴۰کالری، ویتامین A، فیبر، آهن و پتاسیم به بدن اضافه می کنید.
* آواکادو:
این میوه غنی از تک چربی های اشباع نشده، ویتامین K، پتاسیم و فیبر است. هر یک عدد آواکادو دارای بیش از ۲۰۰ کالری است. این نوع چربی در ساخت عضله بافتی و در نتیجه افزایش وزن موثر است. آواکادو را می توان به شکل میلک شیک میل کرد یا به سالاد افزود.
*نان سبوس دار:
این ماده منبع خوب کربوهیدرات است که بدن برای تامین انرژی به آن نیاز دارد. نان را با پنیر خامه ای، کره بادام زمینی یا مربا میل کنید تا کالری دریافتی بدن بالا برود.
*پاستا:
این ماده غذایی نیز منبع عالی کربوهیدرات است و یک ماده غذایی پرکالری محسوب می شود.
*آب میوه:
یک لیوان آب میوه طبیعی بیش از ۱۰۰ کالری و ویتامین دارد که برای بدن لازم است.
* روغن های سالم:
روغن زیتون، روغن کانولا، روغن سویا و خردل برای قلب مفید است و هر یک قاشق غذاخوری آن حاوی ۴۵ کالری است.سعی کنید این غذاها را طی روز به دفعات بیشتر مصرف کنید تا به وزن مناسب برسید.
نقل از :خراسان
کد:
2150
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۲۶ آبان
بازدید:
5991
ساعت:
3:09 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
دمنوشها و راز خوابی آرام
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
2
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل
۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
3
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4
خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5
خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6
افزایش نرخ چاقی در کودکان و ارتباط آن با کاهش سلامت مغز
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۳ آذر
7
علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
8
چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز میشود
۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
9
ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ بهمن
10
۲۹۳ نفر با مشروبات الکلی مسموم شدند/ ۲۵ مرگ و ۳ مرگ مغزی
۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر
11
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣هزار تومان
۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق
اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...
پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن
بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشرهکشها د...
آسیب به معده با تغذیه نامناسب
لذت غذا خوردن را متوجه نمیشویم؛ چون در بدترین ش...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شهیدزاده: شرکتهای دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند
مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
زیباتر شدن با توت فرنگیهای هوسانگیز
توتفرنگیهای قرمز و زیبا به شما چشمک میزنند و شما را وسوسه میکنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوشرنگ علاوه بر طعم فوقالعادهای که دارد، میتواند به عنوان ماده اولیه انواع کرمها و ماسکهای زیبایی که میتوانید خود در منزل تهیه کنید مورد استفاده قرار بگیرد.
خوراکهای محلی چگونه فراموش نشوند؟
پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهماننوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراکهای محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراکها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی
این میوهی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم میباشد و از ویتامینهای خانوادهی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بیبهره نیست.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است