افزایش وزن به روش سالم


با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.

به گزارش لقمه، در این مطلب چند پیشنهاد برای افزایش وزن متعادل برای این گروه ارائه می دهیم. خوب است به این نکته اشاره کنیم که برای به دست آوردن وزن مناسب هم باید از غذاهای سالم و سرشار از کالری و ماده مغذی استفاده کرد.برای این کار چند نوع ماده غذایی ذکر شده را به برنامه روزمره خود اضافه کنید.


* مغز: مغز و تخمه، سرشار از کالری و اسید چرب طبیعی پروتئین، فیبر و ویتامین E است. کره بادام زمینی نیز سرشار از کالری بالا اما مفید است. بهترین مغزها برای افزایش وزن شامل بادام، بادام زمینی، گردو، دانه کتان و تخمه آفتابگردان است.

*میوه های خشک: مانند کشمش سرشار از کالری است. با مصرف یک چهارم پیمانه از آن، ۱۴۰کالری، ویتامین A، فیبر، آهن و پتاسیم به بدن اضافه می کنید.
* آواکادو: این میوه غنی از تک چربی های اشباع نشده، ویتامین K، پتاسیم و فیبر است. هر یک عدد آواکادو دارای بیش از ۲۰۰ کالری است. این نوع چربی در ساخت عضله بافتی و در نتیجه افزایش وزن موثر است. آواکادو را می توان به شکل میلک شیک میل کرد یا به سالاد افزود.
*نان سبوس دار: این ماده منبع خوب کربوهیدرات است که بدن برای تامین انرژی به آن نیاز دارد. نان را با پنیر خامه ای، کره بادام زمینی یا مربا میل کنید تا کالری دریافتی بدن بالا برود.
*پاستا: این ماده غذایی نیز منبع عالی کربوهیدرات است و یک ماده غذایی پرکالری محسوب می شود.
*آب میوه: یک لیوان آب میوه طبیعی بیش از ۱۰۰ کالری و ویتامین دارد که برای بدن لازم است.
* روغن های سالم: روغن زیتون، روغن کانولا، روغن سویا و خردل برای قلب مفید است و هر یک قاشق غذاخوری آن حاوی ۴۵ کالری است.سعی کنید این غذاها را طی روز به دفعات بیشتر مصرف کنید تا به وزن مناسب برسید.
نقل از :خراسان

کد: 2150 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۶ آبان بازدید: 4754 ساعت: 3:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
2 ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ بهمن
3 ۲۹۳ نفر با مشروبات الکلی مسموم شدند/ ۲۵ مرگ و ۳ مرگ مغزی ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر
4 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
5 آیا تخم مرغ در بهبود روند رشد مغز نوزاد تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
6 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 روغن کانولا برای سلامت مغز مضر است یا مفید ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
10 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
11 ارتباط نوشابه های انرژی زا با سلامت مغز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
درمان بی‌خوابی با ترش‌ترین میوه دنیا خواص طبیعی برخی از میوه‌ها از قوی‌ترین دارو‌ها مؤثر‌تر است و ‌می‌تواند به سلامت افراد بویژه در دوران سالمندی کمک فراوانی نماید.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.