صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین میبرند
سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین میبرند
مطالعات نشان میدهد مصرف سبزیجات سبز میتواند در جلوگیری از سرطان مفید باشد.
به گزارش لقمه، متخصصان کشف کردهاند که چگونه سبزیجات سبز میتوانند با عوامل بیماری زا مبارزه کنند.مطالعات متعدد نشان داده است سبزیجاتی مثل انواع کلم مثل بروکلی و بروکسل حاوی مواد مغذی ضد سرطان هستند.
در این مطالعه، متخصصان دریافتند یک جزء کلیدی از جوانه کلم بروکلی به نام «سولفورافن» در این گیاه برای مبارزه با سرطان سینه مفید است و این عمل از طریق یک مکانیزم به نام متیلاسیون DNA انجام میشود.همچنین متخصصان افزودند: حرارت توسط پخت و پز مقدار زیادی از ویتامینها مانند ویتامین C و اسید فولیک را از بین میبرد.
خوردن سبزیجات بیشتر، به کاهش خطر ابتلا به بیماری منجر میشود.این مطالعه در مجله Clinical Epigenetics منتشر شده است.
ح.ت
نقل از :ایسنا
کد:
2179
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۸ آبان
بازدید:
4888
ساعت:
2:14 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4
موز با دلار گران شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
5
تورم خوراکیها در شهریور ماه اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
7
اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8
شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
9
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
10
فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطانها
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
11
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
قوانین طلایی برای غذا خوردن
این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...
این سبزی دشمن فراموشی است
کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه...
ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید
منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
زندگی سالم با غذای سالم
سالهاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماریها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت میكنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كمكم از چرخه درمان خارج كنند.
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟
متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
چاقی و پیامدهای آن را بشناسید
تحقیقات متعدد نشان می دهد که اضافه وزن و ناهنجاری های روحی رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند.
آویشن؛ کاهنده غلظت خون
آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است