خردل، کاهش دهنده حمله میگرن


در یونان و رم باستان، از خردل به عنوان دارو استفاده می شد. این گیاه بومی قاره آسیا دارای گل های زرد و حاوی دانه های کوچک کروی است.

به گزارش لقمه، روغن خردل، از بروز حمله قلبی پیش گیری می کند.

روغن خردل، فشارخون را کاهش می دهد.

مصرف منظم دانه خردل، حمله میگرن را کاهش می دهد.

مصرف مخلوطی از شیر و دانه خردل سیاه رنگ، ۱۵دقیقه قبل از غذا، اشتهاآور است.

دارای خاصیت ضدباکتریایی و ضدعفونی کننده و ضدقارچ است.

حاوی منیزیم است که به روند سوخت و ساز بدن سرعت می بخشد و برای سیستم گوارش مفید است.

منبع عالی سلنیم است که خاصیت ضدالتهابی دارد.

این ماده مغذی کاهش دهنده آسم، برخی علایم روماتوئید و حتی سرطان است.

منبع عالی برخی ویتامین های گروه B است.

برای برطرف کردن گرفتگی سر یا ریه یک قاشق غذاخوری از آن را در طشت آب بریزید و کف پا را در آن قرار دهید. این کار باعث حرکت خون به قسمت پایین بدن می شود.

برای رفع ناراحتی تنفسی مانند ذات الریه، برونشیت و ... مقداری دانه خردل را روی سینه و گلو بمالید.

برای برطرف کردن ناراحتی کلیه، مفید است. برای تهیه ضماد خردل، یک سهم پودر دانه خردل را با ۴قسمت آرد (ترجیحاً آردگندم) و یک عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و روی پارچه تمیز بمالید و روی قسمت موردنظر قرار دهید. در صورت احساس سوزش سریع ضماد را بردارید و کاملاً آن قسمت را بشویید.



ح.م


نقل از :خراسان

کد: 2215 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 2692 ساعت: 11:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
2 دستور تهیه کباب چیکن تیکا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
3 معرفی 10 محصول غذایی فاقد مجوز وزارت بهداشت/ اسامی محصولات غیرمجاز ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور
4 20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
5 در تابستان چه خوراکی‌هایی بخوریم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
6 چه سسی مخصوص این ساندویچ‌ها است؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۸ خرداد
7 زردچوبه و کمک به درمان سه بیماری! ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر
8 طرز تهیه کباب ژاپنی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ شهريور
9 5 چاشنی که باید در هر آشپزخانه‌ای باشد ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد
10 خوراک های پیشنهادی برای جنگ با گرما ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 دنده کباب به سبک کانزاس‌سیتی ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
انجیر درمان کم خونی انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.