دنده کباب به سبک کانزاس‌سیتی


برای کباب کردن، دنده کباب ها را 10 تا 15 دقیقه روی زغال حرارت دهید تا قهوه ای شود. در میانه کباب کردن آن را از روی زغال بردارید و سس تهیه شده را روی آن بمالید.

• تعداد: 6 نفر
• زمان آماده سازی: 25 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت
• زمان گریل: 10 دقیقه

مواد لازم:

حدود دو کیلو دنده کباب
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق غذاخوری پاپریکا
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری نمک و پودر تخم کرفس
نصف قاشق چایخوری خردل خشک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری فلفل هندی (تند)
دو حبه سیر ساطوری شده
یک عدد پیاز کوچک ساطوری شده
یک قاشق غذاخوری کره
یک پیمانه کچاپ
¼ پیمانه شیره چغندر
¼ پیمانه سرکه سیب
¼ پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق غذاخوری پودر چیلی
یک قاشق غذاخوری خردل زرد
یک قاشق غذاخوری سس تند
نصف قاشق چایخوری نمک


طرز تهیه:

1. فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید. چربی ها را از گوشت دنده جدا کنید. دنده ها را در سینی فر بچینید. در یک کاسه شکر قهوه ای، پاپریکا، پودر سیر، نمک و پودر کرفس، خردل خشک، فلفل سیاه و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. ادویه به دست آمده را به همه جای دنده کباب ها بمالید. روی سینی را با فویل بپوشانید.

2. دنده ها را 2 تا 2.5 ساعت بپزید تا ترد و برشته شوند. چربی های باقی مانده در سینی فر را به خوبی پاک کنید.

3. برای سس، در یک قابلمه متوسط، سیر و پیاز را در کره داغ روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. کچاپ، شیره چغندر، آب، شکر قهوه ای، پودر چیلی، خردل زرد، سس فلفل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید تا جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید. روی شعله کم اجازه دهید 20 تا 25 دقیقه آرام قل بخورد تا به غلظت مناسب برسد.

4. برای کباب کردن، دنده کباب ها را 10 تا 15 دقیقه روی زغال حرارت دهید تا قهوه ای شود. در میانه کباب کردن آن را از روی زغال بردارید و سس تهیه شده را روی آن بمالید. دوباره روی زغال بگذارید. این کار را یکی دوبار تکرار کنید تا سس به خورد کباب برود.

5. هنگام سرو نیز سس باقی مانده را روی دنده کباب ها بریزید.

ارزش غذایی:

• کالری: 653
• چربی: 42 گرم
• کلسترول: 153 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 17 گرم
• کربوهیدرات: 32 گرم
• چربی اشباع نشده: 20 گرم
• پروتئین: 32 گرم
• ویتامین A: 1361
• ویتامین C: 10
• سدیم: 1122 میلی گرم
• پتاسیم: 856 میلی گرم
• کلسیم: 111 میلی گرم
• فیبر: 2 گرم
• آهن: 3 میلی گرم


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 3913 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد بازدید: 4214 ساعت: 3:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين
2 بفرمایید غذای محلی ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
12 غذا برای خانم هایی که بتازگی مادر شده‌اند به عنوان خانمی که اخیرا مادر شده ، یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای خود و کودک خود انجام دهید، اینست که غذای سالم بخورید.
فواید طبی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...