مواد لازم • 5 عدد سینه مرغ بدون استخوان • 100 گرم زنجبیل تازه • نصف قاشق چایخوری زیره • گشنیز تازه یک دسته • یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و سبز تند • یک پیمانه ماست • نمک به مقدار دلخواه • یک عدد هویج • سیر به مقدار دلخواه • 100 گرم دانه خردل روش تهیه 1. سینه مرغ را تکه تکه کرده و در زنجبیل و سیر رنده شده، گشنیز خرد شده فلفل قرمز خرد شده، ماست، نصف لیمو ترش و مقداری روغن حداقل برای سه ساعت بخوابانید. 2. تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی کباب پز کباب کنید. 3. مرغ را روی نان سیر ( روی نان تافتون روغن، فلفل قرمز، فلفل سبز تند، زیره، گشنیز و سیر ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. نان هندی آماده است) به همراه سبزیجات دلخواه سرو کنید. 4. دانه خردل را در روغن به همراه یک حبه سیر و فلفل قرمز و سبز تازه، نمک و مقداری ادویه کاری به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه سرد شد، هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. سپس سس هویج و خردل را روی ماست بریزید و سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست