دستور تهیه کباب چیکن تیکا


اگر می خواهید کباب جوجه متفاوتی را تهیه کنید، این کباب را امتحان کنید.

مواد لازم

•    5 عدد سینه مرغ بدون استخوان

•    100 گرم زنجبیل تازه

•    نصف قاشق چایخوری زیره

•    گشنیز تازه یک دسته

•    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و سبز تند

•    یک پیمانه ماست

•    نمک به مقدار دلخواه

•    یک عدد هویج

•    سیر به مقدار دلخواه

•    100 گرم دانه خردل



روش تهیه

1.    سینه مرغ را تکه تکه کرده و در زنجبیل و سیر رنده شده، گشنیز خرد شده فلفل قرمز خرد شده، ماست، نصف لیمو ترش و مقداری روغن حداقل برای سه ساعت بخوابانید.

2.    تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی کباب پز کباب کنید.

3.    مرغ را روی نان سیر ( روی نان تافتون روغن، فلفل قرمز، فلفل سبز تند، زیره، گشنیز و سیر ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. نان هندی آماده است) به همراه سبزیجات دلخواه سرو کنید.

4.    دانه خردل را در روغن به همراه یک حبه سیر و فلفل قرمز و سبز تازه، نمک و مقداری ادویه کاری به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه سرد شد، هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. سپس سس هویج و خردل را روی ماست بریزید و سرو کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7523 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر بازدید: 4157 ساعت: 1:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.