مواد اولیه: خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته یك عدد سركه سفید و نمک به میزان لازم زنجبیل تازه كوچك چهار تكه خلال شیرین شده پرتقال سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: سركه را در ظرفی ریخته و میگذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود. این كار مانع از كپك زدن ترشی میشود. خرمالوها را شسته و میگذاریم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهای خرمالو یك سوراخ كوچك ایجاد میكنیم و داخل هر خرمالو را با یك هل سبز و یك فلفل بهار پر میكنیم. خرمالوها را به صورت منظم در یك ظرف شیشهای تمیز میگذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار میدهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها میریزیم در پایان سركه سفید سرد شده را روی مواد میریزیم. به طوری كه سركه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را میبندیم و ترشی را در جای خنك نگهداری میكنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.آ.ف