صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است
خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است
اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر این است که لقمههای خود را مدت بیشتری بجوید.
به گزارش لقمه، نتایج یک بررسی جدید نشان داده است که خوب جویدن غذا نه تنها به شما کمک میکند که وزنتان را کاهش داده بلکه مقدار کالری که در هر وعده غذایی استفاده میکنید را نیز کاهش میدهد.
کارشناسان تغذیه در دانشگاه پزشکی «هاربین» در چین با مطالعه روی 16 مرد لاغر و 14 مرد چاق طی دو مجموعه آزمایش جداگانه به نتایج فوق دست یافتهاند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، بررسیها نشان داد: داوطلبانی که هر لقمه خود را 40 بار میجوند در مقایسه با گروهی که فقط 15 بار این کار را انجام میدهند، میتوانند 12 درصد کمتر غذا بخورند.
به نظر میرسد جویدن غذا به مدت طولانیتر در واقع فرصت رسیدن سیگنالهای سیری به مغز را افزایش میدهد. این سیگنالها به مغز میروند تا به آن پیغام دهند که معده پر شده است. به علاوه خوب جویدن غذا میزان ترشح هورمون گرسنگی موسوم به هورمون«گرلین» را کاهش میدهد و به این ترتیب احساس سیری در انسان بیشتر میشود.
نقل از :ایسنا
کد:
2258
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر
بازدید:
5090
ساعت:
10:44 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
2
کودکانی که با شیر مادر تغذیه میشونداختلالات روانپزشکی کمتری دارند
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3
وقتی غذا، دراماتیک می شود!
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
4
جویدن کافی غذا حفاظتی در برابر عفونت های دهانی
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
5
توصیههای وزارت بهداشت برای خرید آدامس
۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
6
هنگام صرف غذا بخندید!
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ آبان
7
عجیب و غریبترین رژیم های لاغری!
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
8
اگر ترش میکنید، بخوانید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
9
هویج و سیب میتوانند جایگزین مسواک شوند!
۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
10
7 دلیل برای درست جویدن غذا
۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
11
آدامس بجویم یا نجویم؟
۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید
این روش ها را امتحان کنید و ببینید آیا می توانید...
سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی
یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...
دانه های قهوه معجزه می کند
براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها
احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه میدارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زودتر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی میریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد میتوان دید.
چاقی با ما چه میکند؟
کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
آشنایی با خواص میوه کاکتوس
چند سالی است میوههای عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوههایی با اشکال و طعمهای متفاوت که هر ذائقهای را با طعم منحصر به فردش مجذوب میکند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته میشود.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی
این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوستداشتنی و همهگیر در سبد كالاهای مصرفی خانوادههای ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمانها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف میرسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفرهها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است