صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است
خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است
اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر این است که لقمههای خود را مدت بیشتری بجوید.
به گزارش لقمه، نتایج یک بررسی جدید نشان داده است که خوب جویدن غذا نه تنها به شما کمک میکند که وزنتان را کاهش داده بلکه مقدار کالری که در هر وعده غذایی استفاده میکنید را نیز کاهش میدهد.
کارشناسان تغذیه در دانشگاه پزشکی «هاربین» در چین با مطالعه روی 16 مرد لاغر و 14 مرد چاق طی دو مجموعه آزمایش جداگانه به نتایج فوق دست یافتهاند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، بررسیها نشان داد: داوطلبانی که هر لقمه خود را 40 بار میجوند در مقایسه با گروهی که فقط 15 بار این کار را انجام میدهند، میتوانند 12 درصد کمتر غذا بخورند.
به نظر میرسد جویدن غذا به مدت طولانیتر در واقع فرصت رسیدن سیگنالهای سیری به مغز را افزایش میدهد. این سیگنالها به مغز میروند تا به آن پیغام دهند که معده پر شده است. به علاوه خوب جویدن غذا میزان ترشح هورمون گرسنگی موسوم به هورمون«گرلین» را کاهش میدهد و به این ترتیب احساس سیری در انسان بیشتر میشود.
نقل از :ایسنا
کد:
2258
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر
بازدید:
4912
ساعت:
10:44 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
2
کودکانی که با شیر مادر تغذیه میشونداختلالات روانپزشکی کمتری دارند
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3
وقتی غذا، دراماتیک می شود!
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
4
جویدن کافی غذا حفاظتی در برابر عفونت های دهانی
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
5
توصیههای وزارت بهداشت برای خرید آدامس
۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
6
هنگام صرف غذا بخندید!
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ آبان
7
عجیب و غریبترین رژیم های لاغری!
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
8
اگر ترش میکنید، بخوانید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
9
هویج و سیب میتوانند جایگزین مسواک شوند!
۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
10
7 دلیل برای درست جویدن غذا
۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
11
آدامس بجویم یا نجویم؟
۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آیا گوشت کبابی خطرناک است؟
بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...
ادویهای برای سوزاندن چربی
ادویههای بسیاری وجود دارند که توانایی بدن را در س...
یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی
پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان
پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان
لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژنهای گیاهی را در پایین آوردن میزان استروژن در مردان و درمان ناباروری موثر دانست و گفت: استفاده از مواد غذایی مانند لوبیا سبز، باقلا و سویا در درمان ناباروری مردان بسیار موثر است.
سلامت قلب با مصرف انگور
محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش میدهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد
به دنبال انتشار خبری در رسانههای فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسیها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است