صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه محرم و صفر
>
گزارش تصویری/ نذری خبز العباس در ایلام
گزارش تصویری/ نذری خبز العباس در ایلام
یکی از مراسم شاخص مردم ایلام در ایام محرم، نذری خبز العباس است که در دهه اول ماه محرم بین مردم توزیع می شود.
عکاس: هادی کریمی
نقل از :شبستان
کد:
2275
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۵ آذر
بازدید:
8813
ساعت:
12:24 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبیها
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
2
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
3
هیأتهایی که به عزاداران «پیتزا» میدهند
۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
4
«گولاچ» نان ویژه سمنانیها در شبهای قدر
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
5
روشهای جذب نذورات و اطعام نیازمندان در ماه محرم و صفر
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
6
نذر شامی پزان آسید حسین
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
7
آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
8
سفارش چندانی برای پخت نذریهای محرم نداریم
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
9
قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
10
پخت بزرگترین آش جهان در شیراز آغاز شد
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
11
طبخ و توزیع نذری در دهه اول محرم در دماوند
۱۳۹۴ جمعه ۱ آبان
نظرات
عشق همه چی
من که نخوردم ولی بنظر بد نمیاد
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید
حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...
از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید
سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...
وقتی مریض هستید گریپفروت نخورید
گریپفروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مری...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
پرخوری موجب درد مفاصل/کمخوری باعث پیری زودرس
یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا بهدرستی صورت نمیپذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کمخوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز میکند که سوءتغذیه یا کمخوری منجر به پیری زودرس میشود.
لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن
افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی
پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است