سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش معتقد است فرارسیدن ایام عزاداری ماه محرم تاثیری در رونق فعالیت‌های این صنف ندارد و معمولا غذاهای نذری در این ایام توسط مردم تهیه می‌شود و سفارشات چندانی برای نذورات در این ایام نداریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناصر حسینی تبریزی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: در موارد متعدد تصور بر آن است که واحدهای صنف ما در ایام ماه محرم سفارشات بسیار داشته و رونق این صنف در این ایام بیشتر می‌شود.

 
وی ادامه داد: اما به طور معمول با توجه به عشق مردم ایران به امام حسین (ع)، افراد ترجیح می‌دهند خود در فعالیت‌های این ماه شرکت کنند و بر این اساس بیشتر پخت و پز نذورات این ماه در تکایا و مساجد انجام می‌شود.
 
رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش در عین حال عنوان کرد: حتی گاه ممکن است فعالیت ما در این روزها کاهش هم داشته باشد، چرا که با توجه به میزان نذری‌هایی که در کشور پخش می‌شود در موارد متعدد شاهدیم که فعالیت‌ واحدهای صنف ما حتی نسبت به ماه‌های قبل از آن کمتر هم می‌شود.
 
حسینی تبریزی همچنین به تعطیلات ایام محرم اشاره کرد و افزود: در روزهای تعطیل این ماه واحدهای ما مانند بخش‌های مختلف کشور تعطیل هستند و براین اساس می‌توان گفت که فرا رسیدن ماه محرم تاثیر چندانی در فعالیت‌های صنف ما نخواهد داشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11876 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 2997 ساعت: 11:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
وزن کم کردن سریع واقعا ممکن است! برخی از متخصصان بر این باورند، كاهش وزن سریع اصلا جالب نیست و باید كاهش وزن در مدت طولانی انجام شود اما امروزه تحقیقات نشان داده، اگر به درستی برنامه كاهش وزن و رژیم آن اجرا شود، هیچ‌اشكالی به كاهش وزن نسبتاسریع وارد نیست!
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.