به گزارش لقمه، دکتر رسول دشتی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این باره اظهار کرد: در روند سبوس گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می شود که باعث سفید شدن بیشتر نان می شود اما مصرف این نان موجب چاقی بیشتر می شود و کلسترول، تری گلیسیرید و قند خون را بالا می برد.وی افزود: مصرف نان سفید و سبوس گیری شده به افزایش بیماری های قلبی منجر می شود که عامل اصلی مرگ و میر در جامعه است.دشتی گفت: تغییر ذائقه مردم و استقبال آنان از نان های حاوی سبوس به طور حتم راهگشا خواهد بود