این نوشیدنی سالم عمرتان را زیاد می‌کند


کفیر از پوکی استخوان نیز جلوگیری می‌کند و در تنظیم فشار خون نیز نقش عمده‌ای دارد.

به گزارش لقمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی یزد در خصوص نوشیدنی كفیر و ارزش غذایی آن اظهار داشت: کفیر نوعی نوشیدنی است که از مجموعه‌ای از باکتری‌های زنده و مفید برای بدن تشکیل شده بطوریکه دانشمندان راز سودمندی کفیر را برای سیستم ایمنی و گوارش وجود این باکتری‌ها می‌دانند.

علی اكبر كمالی با بیان این كه مخمرهای موجود در آن قادر به ساخت اسید فولیک است، افزود: کمبود اسید فولیک در خانم‌ها بویژه خانم‌های باردار شایع است. این محصول معجزه آسا در پیشگیری و درمان بیماری‌ها بسیار مفید است.

وی در خصوص خواص درمانی کفیر خاطرنشان کرد: اصلاح سیستم گوارش در زمان مصرف داروهای آنتی بیوتیک، افزایش حرکات روده و درمان یبوست، جلوگیری از بیماری پوکی استخوان، درمان آلرژی‌ها، درمان اسهال و ضد عفونی کردن محیط روده از مهمترین خواص این نوشیدنی است.

این كارشناس صنایع غذایی در ادامه درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمی‌توانند شیر بخورند را از دیگر خواص كفیر دانست و افزود: درمان بیماری‌های گوارشی، درمان فشار خون و درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی یا هایپر اکتیویتی از دیگر خواص این ماده غذایی است.

وی با اشاره به این كه كفیر سرشار از ویتامین‌های گروه ب مانند نیاسین، پیردوکسین و اسید فولیک، غنی از کلسیم، فیبر و پروتیئن است، عنوان كرد: كفیر نوشیدنی مؤثر در زیبایی پوست، مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا، ممانعت از نفخ روده‌ای، ممانعت کننده از اثر پرتودهی رادیولوژیک و هضم راحت‌تر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن است.

كمالی با اشاره به ارزش تغذیه‌ای کفیر اظهار داشت: از آنجا كه کفیر از فرآورده‌های شیری می‌باشد، بنابراین ارزش تغذیه‌ای شیر را داراست و به دلیل وجود باکتری و مخمر لاکتیک خواص درمانی زیادی را شامل می‌شود.

وی با اشاره به روش نگهداری کفیر گفـت: نکته مهم زمان مصرف کفیر است که باید باکتری‌های آن به اندازه کافی زنده و فعال باشن، در تولید محصول، به مصرف کنندگان تأکید می‌شود که آن را در یخچال نگهداری کنند چون در صورت نگهداری در خارج از یخچال باکتری‌ها فرصت تکثیر پیدا می‌کنند.

كمالی در پاسخ به این كه آیا همه اقشار جامعه اعم از کودکان، نوجوانان، سالمندان، زنان باردار، شیرده می‌توانند از آن استفاده کنند و یا مصرف آن به گروه خاصی محدود می‌شود؟ اظهار کرد: همه سنین بخصوص زنان شیرده و باردار می‌توانند از این نوشیدنی استفاده کنند. از طرفی به دلیل اینکه ارگانیسم‌های کفیر قابلیت تجزیه لاکتوز شیر را دارند، بنابراین توصیه می‌شود افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز (که نمی‌توانند شیر را هضم کنند) کفیر را جایگرین شیر کنند.

این كارشناس صنایع غذایی در پایان عنوان داشت: کفیر یک محصولی است که در راستای سالم سازی باعث طول عمر، بهبود سیستم گوارشی و مانع تکثیر باکتری‌های ترشح کننده سموم که پوست و مو را خراب می‌کنند، می‌شود بنابراین افرادی که کفیر مصرف می‌کنند پوست و موی سالم تری دارند. کفیر همچنین از پوکی استخوان نیز جلوگیری می‌کند، کفیر در تنظیم فشار خون نیز نقش عمده‌ای دارد، اما تا کنون اطلاعاتی مبنی بر تأثیرات منفی کفیر بر سلامتی گزارش نشده است.




کد: 2344 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۱ آذر بازدید: 3971 ساعت: 1:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
2 تلاش ستودنی مسعود اوزیل برای درمان 1000 کودک بیمار و اطعام مستمندان ۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد
3 شفافی و سفیدی پوست با ماسک دوغ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين
4 بهترین آش زمستانی، شله قلمکار است ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
5 اعلام منشاء گردوغبار اهواز توسط محیط زیست ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن
6 قیمت انواع لبنیات سنتی در بازار ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
7 طرز تهیه آش دوغ محلی اردبیل ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ آبان
8 آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
9 آیا دوغ ضرر هم دارد؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
10 4 خطای رایج تغذیه‌ای در ماه رمضان ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
11 سرقت طلا با رانی! ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.