بهترین آش زمستانی، شله قلمکار است


پایگاه خبری لقمه: بعضی آش ها هستند که کم تر در آن ها گوشت به کار می رود ، مانند آش رشته یا آش دوغ که اصلاً مناسب فصل سرما نیستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آش شله قلمکار از آن جا که در مواد اولیه آن ها گوشت هم وجود دارد غذای مناسبی برای فصل سرما محسوب می شود. این آش را اگر تند مصرف کنید می تواند به گرمی غذا بیش تر کمک کند.

طرز تهیه آش  شله قلمکار

مواد لازم :
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
 نخود ، لوبیا چیتی ، ماش ، عدس ، لوبیا چشم بلبلی و برنج : هر کدام یک فنجان
سبزی آش ( جعفری ، گشنیز ، اسفناج ، تره ، ترخون و مرزه ) : به میزان لازم
پیاز داغ : به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، روغن و نعناع داغ : به مقدار لازم
روش تهیه :
شب قبل حبوبات را خیس کنید. بعد از آن که گوشت و پیاز را سرخ کردید زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی آب در آن بریزید و بگذارید خوب بپزد. سبزی آش را خرد کنید. وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را به آن اضافه کنید. وقتی گوشت و حبوبات خوب پخت ، سبزی را به آن اضافه کنید. از آن جا که مدت پخت اش طولانی است بهتر است حرارت زیر آن را کم کنید و آن را مدام هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شده و جا بیفتد. نمک و فلفل را زمانی اضافه کنید که آش خوب پخته باشد. بعد از آن روی آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 8581 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي بازدید: 848 ساعت: 11:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشپزی گیلانی با نعیمه نظام دوستِ دوست داشتنی ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 نکاتی برای آشپزی آسان و سالم ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
3 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
4 پاکسازی و درمان گیاهی کبد چرب با خاکشیر ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ بهمن
5 سرطان زا بودن شکلات فندقی تکذیب شد ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ بهمن
6 5 تکنیک‌ آشپزی که باید بدانید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
7 طرز تهیه بوقلمون شکم پر و فوت وفن آن ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
8 مواد غذایی ضدپیری را بشناسید ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
9 8 خوارکی سمی که روزانه مصرف میکنید را بشناسید ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
10 نوشیدنی های مفید برای معده را بشناسید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن
11 موثرترین راهکارهای خانگی برای تقویت و جلوگیری از ریزش ابرو ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  فایده شام دسته‌ جمعی برای کودکان شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«یخ فروشی» شغل عجیب پیرمرد تهرانی پایگاه خبری لقمه: ضلع شمال غربی میدان فلسطین در تهران، پیرمرد ۸۴ ساله‌ای با کت و شلواری مندرس روی یک صندلی پلاستیکی، کنار انبوهی از قالب‌های یخ نشسته و منتظر مشتریانی است که قبل از آب شدن یخ‌ها از راه برسند.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.

حامیان