كودكان چاق نسبت به تبلیغات مواد غذایی آسیب‌پذیرترند


تیمی از محققان با نشان دادن 60 آرم مواد غذایی و 60 آرم متفرقه به تعدادی از كودكان 10 تا 14 ساله چاق و همچنین كودكان با وزن متعادل و بررسی اسكن مغز آنها با بهره‌گیری از تصویربرداری عملكردی رزونانس مغناطیسی (FMRI)‌ دریافتند كودكان چاق در برخی از مناطق مغز خود عكس‌العمل بیشتری نسبت به بقیه كودكان نشان می‌دهند.

به گزارش لقمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، نتایج حاصل از این گزارش حاكی است به طور كلی در این شرایط خاص افراد با وزن طبیعی بیشتر می‌توانند فعالیت‌ها و واكنش‌های مغزی مرتبط با این موقعیت‌ها را در خود كنترل كنند.

نتایج دیگر این مطالعه می‌افزاید نرخ چاقی در دوران كودكی نسبت به 30 سال گذشته 3 برابر شده است كه در این میان بازاریابی مواد غذایی به عنوان عاملی بسیار مهم در این روند افزایش دخیل است و طبق آمارهای به دست آمده 98 درصد از محصولات غذایی تبلیغ شده برای كودكان در تلویزیون داروی مقادیر زیادی چربی، شكر و یا نمك است.

به گفته محققان با توجه به این كه كودكان چاق نسبت به كودكان طبیعی وزن بیشتر در معرض خطر عوارض ناشی از آگهی‌های محصولات غذایی پركالری و مضر قرار می‌گیرند، یكی از عواملی كه می‌تواند در ایجاد تصمیم‌گیری‌های مرتبط با سلامتی در آنها مؤثر واقع شود. تقویت توانایی آنها در بهبود بخشیدن به شرایط كنترلی و آموزش‌هایی در این زمینه است كه امید است این مداخلات سلامت رفتاری بتواند باعث موفقیت بیشتری در كاهش وزن و ایجاد منافعی برای چاقی در آنها باشد.




کد: 2379 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 3739 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای خواب‌آلودگی بهاره انواع میوه و آب‌میوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها در طول روز می‌تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی
غُلغُل قلیان قدغن! ۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمی‌های رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه می‌کنند ‌این عادت خطرناک را ترک کنند، بی‌تأثیر است.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.