كودكان چاق نسبت به تبلیغات مواد غذایی آسیب‌پذیرترند


تیمی از محققان با نشان دادن 60 آرم مواد غذایی و 60 آرم متفرقه به تعدادی از كودكان 10 تا 14 ساله چاق و همچنین كودكان با وزن متعادل و بررسی اسكن مغز آنها با بهره‌گیری از تصویربرداری عملكردی رزونانس مغناطیسی (FMRI)‌ دریافتند كودكان چاق در برخی از مناطق مغز خود عكس‌العمل بیشتری نسبت به بقیه كودكان نشان می‌دهند.

به گزارش لقمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، نتایج حاصل از این گزارش حاكی است به طور كلی در این شرایط خاص افراد با وزن طبیعی بیشتر می‌توانند فعالیت‌ها و واكنش‌های مغزی مرتبط با این موقعیت‌ها را در خود كنترل كنند.

نتایج دیگر این مطالعه می‌افزاید نرخ چاقی در دوران كودكی نسبت به 30 سال گذشته 3 برابر شده است كه در این میان بازاریابی مواد غذایی به عنوان عاملی بسیار مهم در این روند افزایش دخیل است و طبق آمارهای به دست آمده 98 درصد از محصولات غذایی تبلیغ شده برای كودكان در تلویزیون داروی مقادیر زیادی چربی، شكر و یا نمك است.

به گفته محققان با توجه به این كه كودكان چاق نسبت به كودكان طبیعی وزن بیشتر در معرض خطر عوارض ناشی از آگهی‌های محصولات غذایی پركالری و مضر قرار می‌گیرند، یكی از عواملی كه می‌تواند در ایجاد تصمیم‌گیری‌های مرتبط با سلامتی در آنها مؤثر واقع شود. تقویت توانایی آنها در بهبود بخشیدن به شرایط كنترلی و آموزش‌هایی در این زمینه است كه امید است این مداخلات سلامت رفتاری بتواند باعث موفقیت بیشتری در كاهش وزن و ایجاد منافعی برای چاقی در آنها باشد.




کد: 2379 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 3837 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
6 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
7 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
9 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
11 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت