آغاز سومین بسیج ملی «آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی تغذیه» از 9 دی در سراسر کشور


«سومین بسیج آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی تغذیه» با تاکید بر«تهیه و مصرف غذاهای بومی با ارزش غذایی بالا» از نهم دی ماه به مدت یک هفته و به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، فرشته فزونی کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام این خبر و با اشاره به نامگذاری ایام هفته بسیج آموزش همگانی به منظور یکسان‌سازی اهداف آموزشی، گفت: 9 دی ماه تحت عنوان «سلامت تغذیه با کاهش هزینه‌ها(سلامت تغذیه با هزینه کمتر)»، 10 دی ماه تحت عنوان «سلامت تغذیه با ترویج الگوهای بومی و سنتی»، 11 دی ماه تحت عنوان «ارتقای آموزه‌های تغذیه‌ای مناسب اسلامی و ایرانی»، 12 دی ماه تحت عنوان «تقویت همکاری‌های بین‌ بخشی در جهت ارتقای فرهنگ مصرف غذاهای بومی و سنتی»، 13 دی ماه تحت عنوان «نقش رسانه‌های جمعی در ترویج غذاهای سنتی، بومی و منطقه‌ای»، 14 دی ماه تحت عنوان «سلامت تغذیه‌ای آحاد جامعه با تنقلات و میان وعده‌های بومی و سنتی» و 15 دی ماه تحت عنوان «ارتقای الگوی مصرف تغذیه صحیح در مناسبت‌های مذهبی» نامگذاری شده‌است.

به گفته فزونی، وزارت بهداشت این برنامه را در دستور کار دارد و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز یکی از مجریان آن در تهران است.

کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد:‌ « برنامه مشارکتی - حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان زیر 6 سال خانواده‌های نیازمند» با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران در شهرستان‌های ورامین، پیشوا، ملارد، رباط‌کریم، بهارستان، شهر قدس، شهریار با هدف آموزش و مشاوره تغذیه، پایش رشد و اعطای سبد غذایی رایگان نیزهم اکنون در دست اجراست.

فزونی افزود:‌ «برنامه مداخله‌ای یک وعده غذای گرم در روستا مهدهای تحت پوشش شهرستان‌های ورامین و رباط‌کریم» با همکاری سازمان بهزیستی استان تهران با اهدافی نظیر آموزش و مشاوره تغذیه، پایش رشد و تن‌سنجی کودکان و ارائه وعده غذای گرم در روستامهدهای تحت پوشش نیز از جمله دیگر برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که در حال انجام است.


نقل از :ایسنا

کد: 2412 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ آذر بازدید: 2431 ساعت: 3:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت