آغاز سومین بسیج ملی «آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی تغذیه» از 9 دی در سراسر کشور


«سومین بسیج آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی تغذیه» با تاکید بر«تهیه و مصرف غذاهای بومی با ارزش غذایی بالا» از نهم دی ماه به مدت یک هفته و به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، فرشته فزونی کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام این خبر و با اشاره به نامگذاری ایام هفته بسیج آموزش همگانی به منظور یکسان‌سازی اهداف آموزشی، گفت: 9 دی ماه تحت عنوان «سلامت تغذیه با کاهش هزینه‌ها(سلامت تغذیه با هزینه کمتر)»، 10 دی ماه تحت عنوان «سلامت تغذیه با ترویج الگوهای بومی و سنتی»، 11 دی ماه تحت عنوان «ارتقای آموزه‌های تغذیه‌ای مناسب اسلامی و ایرانی»، 12 دی ماه تحت عنوان «تقویت همکاری‌های بین‌ بخشی در جهت ارتقای فرهنگ مصرف غذاهای بومی و سنتی»، 13 دی ماه تحت عنوان «نقش رسانه‌های جمعی در ترویج غذاهای سنتی، بومی و منطقه‌ای»، 14 دی ماه تحت عنوان «سلامت تغذیه‌ای آحاد جامعه با تنقلات و میان وعده‌های بومی و سنتی» و 15 دی ماه تحت عنوان «ارتقای الگوی مصرف تغذیه صحیح در مناسبت‌های مذهبی» نامگذاری شده‌است.

به گفته فزونی، وزارت بهداشت این برنامه را در دستور کار دارد و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز یکی از مجریان آن در تهران است.

کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد:‌ « برنامه مشارکتی - حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان زیر 6 سال خانواده‌های نیازمند» با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران در شهرستان‌های ورامین، پیشوا، ملارد، رباط‌کریم، بهارستان، شهر قدس، شهریار با هدف آموزش و مشاوره تغذیه، پایش رشد و اعطای سبد غذایی رایگان نیزهم اکنون در دست اجراست.

فزونی افزود:‌ «برنامه مداخله‌ای یک وعده غذای گرم در روستا مهدهای تحت پوشش شهرستان‌های ورامین و رباط‌کریم» با همکاری سازمان بهزیستی استان تهران با اهدافی نظیر آموزش و مشاوره تغذیه، پایش رشد و تن‌سنجی کودکان و ارائه وعده غذای گرم در روستامهدهای تحت پوشش نیز از جمله دیگر برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که در حال انجام است.


نقل از :ایسنا

کد: 2412 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ آذر بازدید: 2520 ساعت: 3:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
چگونه 100 سال عمر ‌کنیم؟ «الهی پیر شی مادر!» حتما شما هم بارها و بارها این دعا را از زبان مادربزرگ‌ها و مادرها شنیده‌اید. همه دوست دارند که عمر طولانی و در سلامت کامل داشته باشند. اما هر کسی این بنیه را ندارد.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»