به گزارش لقمه، تحقیقات جدید نشان داد که زنان دریافتند که با سطوح بالاتری از عناصر کم مصرف موجود در بسیاری از میوه ها و سبزیها ممکن است کمتر به سرطان پستان مبتلا شوند. تحقیقات قبلی نشان داده است که مواد مغذی به نام کاروتنوئیدها، میتواند رشد تومور را در سرطان پستان کاهش دهد. بر اساس تحقیقات دکتر استفانی برنیک، رئیس بخش انکولوژی جراحی در بیمارستان لنوکس هیل در شهر نیویورک کاروتنوئیدها در هویج، اسفناج، کلم پیچ، گوجه فرنگی، فلفل، سیب زمینی شیرین و سبزیجات دیگر، یافت میشود. برنیک گفت: شواهدی از گذشته وجود دارد که نشان داده است که این مواد خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده است. محققان دادههای هزار زن را که در ۸ تحقیقات قبلی شرکت کرده بودند از نظر سطح کاروتنوئیدها و سرطان پستان بررسی کردند. محققان یک ارتباط قابل توجه آماری را بین سطوح بالاتر از کاروتنوئیدها و کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان به اصطلاح سرطان پستان ER منفی را دریافتند. این یافتهها نشان داد که سطوح بالاتر از کاروتینوئیدها به عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان پستان ER منفی شناخته شده است. محققان افزودند: این تحقیقات ارتباط بین سطح کاروتنوئیدها و خطر ابتلا به سرطان پستان را نشان داد اما ثابت نمیکند که مواد مغذی از این بیماری جلوگیری میکند.