کیک شکلات و انار؛ دسر شب یلدا با دستور سرآشپز لقمه


برای بهتر شدن طعم و عطر و خوش فرم شدن بافت کیک، بهتر است آن را با ژله انار که آموزش می دهیم سرو کنید.

دستور تهیه این کیک برای 12 الی 14 نفر است.

مواد لازم برای کیک:

کره 60 گرم
شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو) 175 گرم
تخم مرغ؛ زرده و سفیده از هم جدا 3 عدد
شکر دانه ریز 4/3 فنجان
نمک طعام 1/4 قاشق چایخوری
کرم تارتار 1/8 قاشق چایخوری
آرد غیر سفید 2 فنجان


مواد لازم برای ژله انار:

آب انار خالص شیرین نشده 1 الی یک و نیم فنجان
شکر دانه ریز یک چهارم فنجان
زغال اخته تازه یا یخ زده 12 عدد
سیب رنده شده سه چهارم پیمانه


مواد لازم برای لعاب شکلات:

شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو)، خرد شده 170 گرم
کره 90 گرم
عسل 1 قاشق غذاخوری

روش تهیه کیک:

قفسه خود را در مرکز حرارت فر یعنی در موقعیت وسط قرارد اده و آنرا روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

شکلات موجود را به همراه کره با شیوه بخار آب ذوب کنید. سپس زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با 1/2 فنجان شکر و نمک به هم بزنید تا به رنگ روشن درآید.

سپس سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را در مخلوط کن ریخته و در حدود 2 دقیقه آنها را به هم بزنید. در همین مخلوط کن، به تدریج 1/4 پیمانه شکر را اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا مخلوط سفت شود. 1 تا 2 دقیقه بیشتر نشود.

شکلات گرم و آرد را به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با استفاده از کاردک مخصوص این مخلوط را در ظرف مورد نظرمان پهن می کنیم.

حدود 25 دقیقه ظرف را در فر قرار می دهیم. بعد از آن اجازه دهید کیک به طور کامل سر شود.

روش تهیه ژله انار:

در یک قابلمه متوسط​​، سیب رنده شده، آب انار، شکر، و زغال اخته را در حرارت بیش از متوسط ​​جوش قرار داده تا در مدت 10 دقیقه جوش بیاید. این مخلوط تا زمانی که مایع تبخیر شود بر روی گاز بماند. سپس این مخلوط را بعد از کمی سرد شدن از صافی بگذرانید.

روش تهیه لعاب شکلات:

شکلات، کره، عسل و نمک را در یک کاسه به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط کاملا صاف شود.

در پایان، لعاب شکلات را با ژله انار مخلوط کرده و این مخلوط را با کاردک بر روی سطح کیک پهن می کنیم تا کاملا صاف شود. برای تزیین نیز می توانید از دانه های انار استفاده کنید.


گروه ترجمه لقمه (آ.ف.ا)





کد: 2517 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ آذر بازدید: 11346 ساعت: 12:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 سه واریزی مهم که باید تا پایان سال منتظرشان باشیم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
3 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
6 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
7 شب آفتابی برنامه ای برای واکاوی چالش های کسب و کار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
9 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
10 «نوروز» با حضور علی نصیریان کلید خورد/ یک رئالیسم جادویی درباره نوروز ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد


نظرات


تینا

کرم تار تار دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.