دستور تهیه این کیک برای 12 الی 14 نفر است.
مواد لازم برای کیک:
کره 60 گرم
شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو) 175 گرم
تخم مرغ؛ زرده و سفیده از هم جدا 3 عدد
شکر دانه ریز 4/3 فنجان
نمک طعام 1/4 قاشق چایخوری
کرم تارتار 1/8 قاشق چایخوری
آرد غیر سفید 2 فنجان
مواد لازم برای ژله انار:
آب انار خالص شیرین نشده 1 الی یک و نیم فنجان
شکر دانه ریز یک چهارم فنجان
زغال اخته تازه یا یخ زده 12 عدد
سیب رنده شده سه چهارم پیمانه
مواد لازم برای لعاب شکلات:
شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو)، خرد شده 170 گرم
کره 90 گرم
عسل 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه کیک:
قفسه خود را در مرکز حرارت فر یعنی در موقعیت وسط قرارد اده و آنرا روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
شکلات موجود را به همراه کره با شیوه بخار آب ذوب کنید. سپس زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با 1/2 فنجان شکر و نمک به هم بزنید تا به رنگ روشن درآید.
سپس سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را در مخلوط کن ریخته و در حدود 2 دقیقه آنها را به هم بزنید. در همین مخلوط کن، به تدریج 1/4 پیمانه شکر را اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا مخلوط سفت شود. 1 تا 2 دقیقه بیشتر نشود.
شکلات گرم و آرد را به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با استفاده از کاردک مخصوص این مخلوط را در ظرف مورد نظرمان پهن می کنیم.
حدود 25 دقیقه ظرف را در فر قرار می دهیم. بعد از آن اجازه دهید کیک به طور کامل سر شود.
روش تهیه ژله انار:
در یک قابلمه متوسط، سیب رنده شده، آب انار، شکر، و زغال اخته را در حرارت بیش از متوسط جوش قرار داده تا در مدت 10 دقیقه جوش بیاید. این مخلوط تا زمانی که مایع تبخیر شود بر روی گاز بماند. سپس این مخلوط را بعد از کمی سرد شدن از صافی بگذرانید.
روش تهیه لعاب شکلات:
شکلات، کره، عسل و نمک را در یک کاسه به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط کاملا صاف شود.
در پایان، لعاب شکلات را با ژله انار مخلوط کرده و این مخلوط را با کاردک بر روی سطح کیک پهن می کنیم تا کاملا صاف شود. برای تزیین نیز می توانید از دانه های انار استفاده کنید.
گروه ترجمه لقمه (آ.ف.ا)