طرز تهیه ذرت مکزیکی


لقمه: خوراکی که مدتی است به صورت فراگیر در کشور ما رایج شده و در گوشه و کنار شهر به علاقمندان عرضه می شود روش تهیه بسیار ساده ای دارد.

مواد لازم:

کنسرو ذرت : 1 عدد
قارچ خرد شده : 50 گرم
کره گیاهی : 30 گرم
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن : 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
آبلیموی تازه : 1 قاشق سوپخوری
مایونز در صورت دلخواه


طرز تهیه:

روش اول:
1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.


2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.


3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.


4. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.


نکته: دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.




روش دوم:
رای تهیه ذرت مکزیکی در خانه روش دیگری هم وجود دارد که در آن به جای استفاده از کنسرو ذرت خود اقدام به دانه کردن و پخت ذرت می کنید. این روش بدین شرح است:

برای دانه کردن ذرت، بهترین کار این است ابتدا یک ردیف از ذرت را با چاقو خارج می کنیم .





سپس به را حتی با انگشت ویا سر چاقو بقیه دانه های ذرت را خارج می کنیم .



دانه های ذرت را با سه قاشق غذا خوری آب ونمک به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات در مایکروفر می پزیم .اگه مایکروفر نداشتیم می توانیم آنها را بخارپز کنیم ویا حدود نیم ساعت در دیگ زودپز بپزیم .



کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و سپس ذرت ها را در آن تفت مختصر می دهیم و آویشن و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم (میزان فلفل وآویشن دل به خواه هست )



در آخر ذرت ها را ازروی حرارت بر می داریم وسس مایونز وآبلیمو را به ان اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا به خورد ذرت ها بره .


ذرت مکزیکی ما اماده است .نوش جان .

می توانید از چیپس خلالی وقارچ تفت داده شده هم در آن استفاده کنید .



نقل از :بیتوته و مطبخ رویا

کد: 2530 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ آذر بازدید: 23145 ساعت: 8:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2 کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
3 سازمان ملی استانداردبه اظهارات نماینده مجلس درباره ذرت آلوده پاسخ داد ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
4 جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
5 کشت فراسرزمینی ذرت ایرانی در ۳ کشور جهان ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
6 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 ایران برای خرید جو و ذرت وارد بازار شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10 تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11 قیمت منطقی تخم‌مرغ شانه‌ای ۱۲ هزار تومان! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


یسنا

اطلاعات خوب وکاملی ممنون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف بستنی برای کودکان زیر 3 سال ممنوع کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پز...

  اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف می‌کنن...

  چگونه تازه‌ترین ماهی را خریداری کنیم؟ شما برای تهیه ماهی تازه دو راه پیش رو دارید. اول م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.