دلایل کاهش ۴۰ درصد صادرات خرمای ایران با وجود ظرفیت 3برابری صادرات


مدیرکل امور میوه وزارت جهاد کشاورزی دلیل کاهش 40 درصد صادرات خرما را بالا بودن قیمت داخلی عنوان کرد و از ظرفیت 3 برابری صادرات خرمای ایران خبر داد.

به گزارش لقمه، سید رحمت‌الله پریچهر در پاسخ به پرسش از دلیل کاهش 40 درصدی صادرات خرما در 7 ماه سال جاری اظهار داشت: قیمت خرما در داخل کشور طوری است که تولید‌کنندگان رغبتی برای صادرات ندارند و این موضوع در مورد میوه‌ انار نیز اتفاق افتاده است.



*افزایش 8 درصدی تولید خرما در سال جاری

مدیر کل امور میوه‌های وزارت جهاد کشاورزی افزود: تولید خرمای ایران امسال یک میلیون و 150 هزار تن بوده که نسبت به سال گذشته افزایش 8 درصدی نشان می‌دهد، اما تولید‌کنندگان به دلیل بازار بسیار مناسب در داخل کشور، علاقه‌ای به صادرات خرما نداشتند.



*مکاتبه با وزارت صنعت برای افزایش 3 برابری صادرات خرما

وی ادامه داد: طی مکاتبه با وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد که امکان افزایش 2 تا 3 برابری صادرات خرمای ایران وجود دارد.

پریچهر تأکید کرد: کاهش صادرات خرما نه به دلیل کاهش تولید، بلکه مربوط به مسائل تجاری، بازرگانی و نیز قیمت مناسب آن در داخل کشور بوده است.

مدیر کل امور میوه‌های وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: دو نوع مشتری خرما در خارج از کشور وجود دارد، نوع اول مربوط به کشورهایی است که وضعیت اقتصادی مناسبی ندارند و خرما را بیشتر برای تغذیه استفاده می‌کنند که کشور هند از آن جمله است.

وی افزود: گروه دوم کشورهایی هستند که وضعیت اقتصادی خوبی دارند و خرمای با کیفیتی را برای فرآوری طلب می‌کنند.

مدیر کل امور میوه‌های وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: سالانه 10 درصد خرمای کشور یعنی حدود 100 هزار تن صادر می‌شود و صادرات خرما در سال جاری تاکنون به 60 هزار تن رسیده است.


نقل از :فارس

کد: 2594 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي بازدید: 2057 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
3 خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
4 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 اعلام قیمت انواع خرما در میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
6 دارخوین شادگان دارای شهرک تخصصی فرآوری خرما می شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
7 مقایسه قیمت انواع خرما در سطح شهر و میادین میوه و تره بار ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
8 بعضی از خرده فروش ها حق توزیع روغن خوراکی ندارند/خرما امسال گران نمی شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
9 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
10 دلالان قیمت خرما را تا چهار برابر افزایش داده اند / قیمت خرمای صادراتی 2.5 دلار ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
11 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی می‌دهد و باعث آ...

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه بخوریم تا شانس بارداری بیشتر شود؟ الگوی غذایی مهم‌تر از یک ماده غذایی خاص پژوهش‌های دانشگاهی جدید نشان می‌دهد تغذیه مناسب و الگوی غذایی متعادل می‌تواند به بهبود شانس باروری در زنان و مردان کمک کند. از رژیم مدیترانه‌ای و کنترل وزن گرفته تا دریافت کافی فولات و اسیدهای چرب امگا-۳، شواهد علمی تأکید می‌کنند که کیفیت تغذیه، یکی از مهم‌ترین عوامل قابل اصلاح در مسیر بارداری سالم است.
حذف وعده‌های غذایی کمکی به کاهش قند خون دیابتی‌ها نمی‌کند کارشناس ارشد تغذیه گفت: ورزش در بیماران دیابتی سبب تنظیم قند خون و کاهش نیاز به دارو می‌شود.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...