کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟


یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان بیماری‌های گوارشی، مصرف موادغذایی مفید و اجتناب از خوردن خوراکی‌های مضر است زیرا تغذیه در بروز بسیاری از بیماری‌ها، به‌خصوص بیماری‌های گوارشی، نقش دارد.

به گزارش لقمه، در این میان، برخی افراد هم اصلا نباید ترشی بخورند؛ مثلا كسانی که اسید معده‌شان زیاد است و افراد مبتلا به التهاب مری كه معمولا در اثر برگشت اسید معده به مری ایجاد می‌شود. بیماران دچار ریفلاكس معده كه معمولا احساس ترش‌كردن و سوزش سر دل دارند، به غیر از ترشی، باید از مصرف هرگونه موادترش مانند مركبات، لواشك و... هم پرهیز كنند زیرا مصرف این خوراكی‌ها باعث تشدید علایم بیماری‌شان می‌شود.

گروه دیگری كه بهتر است ترشی نخورند، افراد مبتلا به زخم‌معده و اثنی‌عشر هستند. معمولا این بیماران در اثر زخم‌معده و زخم اثنی‌عشر دردهای شدیدی دارند. در مبتلایان به زخم‌معده، مصرف غذا باعث شدت بیماری می‌شود درحالی كه در بیماران دچار زخم اثنی‌عشر، غذاخوردن از شدت ناراحتی‌ می‌كاهد. داروهای تجویزشده برای این بیماران، میزان ترشح اسید را كم می‌كند تا زخم ترمیم شود و بهبود یابد اما مصرف خوراکی‌های اسیدی و ترش‌ مانند انواع ترشی، نه‌تنها بهبود زخم را به تاخیر می‌اندازد بلكه بر شدت و علایم بیماری می‌افزاید.

بیماران مبتلا به نشانگان روده تحریك‌پذیر نیز باید از ترشی خوردن اجتناب کنند به این دلیل که بر شدت مشکل آنها می‌افزاید. در مبتلایان به سوءهاضمه هم اگرچه زخمی در معده وجود ندارد، اما در معده احساس ناراحتی می‌كنند باید برای تشدید نشدن مشكلات گوارشی از مصرف ترشی پرهیز كنند.

در ضمن، مصرف فلفل هم كه در تهیه ترشی به كار می‌رود، برای بیماران مبتلا به ناراحتی‌های گوارشی می‌تواند تحریك‌كننده و تشدیدكننده علایم بیماری باشد بنابراین افراد مبتلا به هیچ‌وجه نباید ترشی تند مصرف كنند. از سوی دیگر، نتایج تحقیق‌ها نشان می‌دهد اگر ترشی، مانده و كهنه باشد، وجود قارچ‌های درون آن نه‌تنها برای سلامت مضر است، بلكه می‌تواند سرطان‌زا هم باشد بنابراین باید از خوردن ترشی‌های چند ساله پرهیز کرد زیرا هرچه از زمان تولید آنها بگذرد، میزان نیتراتشان افزایش پیدا می‌کند.
 
لازم است یادآور شوم که بررسی‌ها نشان داده‌اند در مناطقی که میزان مصرف ترشی بالاست، ابتلا به سرطان مری و معده بیشتر گزارش شده است.


نقل از :هفته نامه سلامت

کد: 2701 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۰ دي بازدید: 3892 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
6 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8 ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2) ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
10 روش تهیه ترشی پیاز در خانه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
11 این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


pardlis

سایت جالبی است ومطالب علمی وجالبی ر آن ثبت شده خواهشمند است غذاهای مناسب برای افرادی که زخم معده دارند بفرمایید

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با مصرف نان چاق می شویم یا نه؟ متخصصان سلامت تاکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن نمی‌شود.
میوه های مردانه و زنانه تا به حال به این فکر کرده‌اید که میوه‌ها را می‌توان به دو گروه زن و مرد تقسیم کرد؟ همه ما می‌دانیم که تمام میوه‌ها و سبزیجات غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و آنها را باید جزء ضروری و ثابت سفره خود قرار دهیم، اما جالب است بدانید که یکسری میوه‌ها برای خانم‌ها فواید بیشتری دارند تا آقایان و برعکس.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.