کاهش بروز سرطان با مصرف استاتین


مصرف استاتین پس از انجام پیوند قلب وقوع سرطان را کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، محققان با انجام مطالعات خود روی 255 بیمار قرار گرفته تحت عمل پیوند قلب مشاهده کردند بیمارانی که پس از پیوند قلب تحت تجویز استاتین بودند کمتر از گروه مشابه که استاتین دریافت نکردند، دچار بدخیمی و تومورهای سرطانی شدند.

براساس این گزارش، محققان ضمن بیان اینکه 42 درصد از افراد پس از پیوند قلب دچار تومورهای بدخیم شدند، افزودند: بروز این تومورها 8 سال پس از انجام پیوند قلب در بیمارانی که استاتین مصرف کردند 13 درصد بوده است و این در حالیست که 34 درصد از افرادی که استاتین مصرف نکردند دچار بدخیمی‌های مختلف شدند.

نتایج حاصل از این گزارش حاکیست: مصرف استاتین احتمال وقوع سرطان را در سال‌های پس از انجام پیوند کاهش داده و ضمن افزایش میزان بقا امکان ابتلا به سرطان را تا 67 درصد کاهش می‌دهد.

به گفته محققان با توجه به اینکه استفاده طولانی مدت از داروهای سرکوب‌کننده دستگاه ایمنی باعث افزایش احتمال وقوع سرطان می‌شود، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی در طول 3 ماه پس از انجام پیوند باید به صورت مداوم تحت نظر پزشکان باشند و البته با تمام اقداماتی که صورت می‌گیرد مرگ ناشی از سرطان بعد از پیوند قلب عامل مهمی برای وقوع مرگ و میر است.

با وجود اطلاعات به دست آمده ناشی از مصرف استاتین‌ها پس از انجام پیوند قلب این تحقیق هنوز هم نیازمند آزمایشات و مطالعات گسترده‌تری است.

گفتنی است: قبلا نیز محققان اعلام کردند استفاده بیش از حد استاتین‌ها برای کاهش وقوع بیماری‌های قلبی – عروقی در برخی از بیماران دیابتی غیرضروری است.


نقل از :ایسنا

کد: 2706 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۱ دي بازدید: 2456 ساعت: 9:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا داروی کاهنده کلسترول پرخوری می‌آورد؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
2 استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
3 تمام فواید انار ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.