کاهش بروز سرطان با مصرف استاتین


مصرف استاتین پس از انجام پیوند قلب وقوع سرطان را کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، محققان با انجام مطالعات خود روی 255 بیمار قرار گرفته تحت عمل پیوند قلب مشاهده کردند بیمارانی که پس از پیوند قلب تحت تجویز استاتین بودند کمتر از گروه مشابه که استاتین دریافت نکردند، دچار بدخیمی و تومورهای سرطانی شدند.

براساس این گزارش، محققان ضمن بیان اینکه 42 درصد از افراد پس از پیوند قلب دچار تومورهای بدخیم شدند، افزودند: بروز این تومورها 8 سال پس از انجام پیوند قلب در بیمارانی که استاتین مصرف کردند 13 درصد بوده است و این در حالیست که 34 درصد از افرادی که استاتین مصرف نکردند دچار بدخیمی‌های مختلف شدند.

نتایج حاصل از این گزارش حاکیست: مصرف استاتین احتمال وقوع سرطان را در سال‌های پس از انجام پیوند کاهش داده و ضمن افزایش میزان بقا امکان ابتلا به سرطان را تا 67 درصد کاهش می‌دهد.

به گفته محققان با توجه به اینکه استفاده طولانی مدت از داروهای سرکوب‌کننده دستگاه ایمنی باعث افزایش احتمال وقوع سرطان می‌شود، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی در طول 3 ماه پس از انجام پیوند باید به صورت مداوم تحت نظر پزشکان باشند و البته با تمام اقداماتی که صورت می‌گیرد مرگ ناشی از سرطان بعد از پیوند قلب عامل مهمی برای وقوع مرگ و میر است.

با وجود اطلاعات به دست آمده ناشی از مصرف استاتین‌ها پس از انجام پیوند قلب این تحقیق هنوز هم نیازمند آزمایشات و مطالعات گسترده‌تری است.

گفتنی است: قبلا نیز محققان اعلام کردند استفاده بیش از حد استاتین‌ها برای کاهش وقوع بیماری‌های قلبی – عروقی در برخی از بیماران دیابتی غیرضروری است.


نقل از :ایسنا

کد: 2706 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۱ دي بازدید: 2299 ساعت: 9:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا داروی کاهنده کلسترول پرخوری می‌آورد؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
2 استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
3 تمام فواید انار ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...

  بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
چگونه بدون ورزش کالری زیادی بسوزانیم؟ همه شما از فواید بی شمار ورزش مطلع هستید و می‌دانید که به هیچ بهانه‌ای نباید از ورزش کردن سر باز زد. اما به هر حال روشهایی هم وجود دارند که بدون ورزش نیز بتوانید کالری بیشتری بسوزانید.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.