کاهش بروز سرطان با مصرف استاتین


مصرف استاتین پس از انجام پیوند قلب وقوع سرطان را کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، محققان با انجام مطالعات خود روی 255 بیمار قرار گرفته تحت عمل پیوند قلب مشاهده کردند بیمارانی که پس از پیوند قلب تحت تجویز استاتین بودند کمتر از گروه مشابه که استاتین دریافت نکردند، دچار بدخیمی و تومورهای سرطانی شدند.

براساس این گزارش، محققان ضمن بیان اینکه 42 درصد از افراد پس از پیوند قلب دچار تومورهای بدخیم شدند، افزودند: بروز این تومورها 8 سال پس از انجام پیوند قلب در بیمارانی که استاتین مصرف کردند 13 درصد بوده است و این در حالیست که 34 درصد از افرادی که استاتین مصرف نکردند دچار بدخیمی‌های مختلف شدند.

نتایج حاصل از این گزارش حاکیست: مصرف استاتین احتمال وقوع سرطان را در سال‌های پس از انجام پیوند کاهش داده و ضمن افزایش میزان بقا امکان ابتلا به سرطان را تا 67 درصد کاهش می‌دهد.

به گفته محققان با توجه به اینکه استفاده طولانی مدت از داروهای سرکوب‌کننده دستگاه ایمنی باعث افزایش احتمال وقوع سرطان می‌شود، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی در طول 3 ماه پس از انجام پیوند باید به صورت مداوم تحت نظر پزشکان باشند و البته با تمام اقداماتی که صورت می‌گیرد مرگ ناشی از سرطان بعد از پیوند قلب عامل مهمی برای وقوع مرگ و میر است.

با وجود اطلاعات به دست آمده ناشی از مصرف استاتین‌ها پس از انجام پیوند قلب این تحقیق هنوز هم نیازمند آزمایشات و مطالعات گسترده‌تری است.

گفتنی است: قبلا نیز محققان اعلام کردند استفاده بیش از حد استاتین‌ها برای کاهش وقوع بیماری‌های قلبی – عروقی در برخی از بیماران دیابتی غیرضروری است.


نقل از :ایسنا

کد: 2706 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۱ دي بازدید: 2236 ساعت: 9:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا داروی کاهنده کلسترول پرخوری می‌آورد؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
2 استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
3 تمام فواید انار ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه برای کاهش وزن اشتهای خود را کم کنیم؟ اگر شما فردی هستید که تمایل به خوردن به طور مکرر دارید، بدن شک یا دچار اضافه‌وزن هستید و یا دچار اضافه‌وزن خواهید شد.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.