نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید


معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که برای مصرف سنگ نمک و نمک دریا صورت می‌گیرد، گفت: این نمک‌ها مواد مختلفی دارند که حتی ممکن است برای بدن خطرناک باشند.

به گزارش لقمه، دکتر پژمان بختیاری‌نیا در نشستی عنوان کرد: موادی مانند سرب و جیوه به میزان زیاد در این نمک‌ها وجود دارد که مصرف زیاد آنها موجب بیماری می‌شود. هر چند ممکن است کلسیم و منیزیم نیز داشته باشد.

وی تصریح کرد: مزه شور این نمک‌ها زیاد نیست و چون تصفیه‌ نشده است و همراه مواد ناخالص زیادی استفاده می‌شوند، حجم زیادی از آن در هر وعده مصرف می‌شود که این میزان نمک برای بدن مضر است و موجب آسیب می‌شود.

معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان گفت: برخی در مورد این نمک‌ها می‌گویند که طبیعی هستند و برای بیماران فشار خونی مضر نیستند و مادران باردار نیز می‌توانند از آن استفاده کنند، در حالی که این نمک‌ها از جذب برخی مواد مفید در بدن جلوگیری می‌کنند.

وی افزود: بهترین نمک، نمک تصفیه شده یددار است که دو فاکتور بسیار مهم بسته‌بندی مجاز و استاندارد در آن رعایت شده است. این نمک‌ها باید پروانه ساخت وزارت بهداشت را داشته باشد. ید نیز از مواد مغذی لازم برای بدن است که به دلیل کمبود ید در مواد غذایی، باید استفاده شود.


نقل از :ایسنا

کد: 2721 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۲ دي بازدید: 3854 ساعت: 8:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
7 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
8 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
10 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
11 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی و پیامدهای آن را بشناسید تحقیقات متعدد نشان می دهد که اضافه وزن و ناهنجاری های روحی رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند.
این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.