زمان آماده شدن تا مصرف غذای نذری چقدر باشد؟


علی اصغر حسنی یزدی ظهر امروز در نشست خبری متولیان سلامت زائر پیاده که در سالن کنفرانس مرکز بهداشت خراسان‌رضوی برگزار شد اظهار کرد: اگر غذاهای نذری بیش از این زمان نگهداری شوند و مصرف نشوند می‌توانند مسمومیت ایجاد کنند.

به گزارش لقمه، مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: طبخ غذاهای نذری در آشپزخانه‌ها هم برای شهروندان راحت‌تر است و هم امکان نظارت ماموران مراکز بهداشت را فراهم می‌کند تا در صورت بروز مشکل بتوان آن را حل کرد و برای مردم مشکل آفرین نباشد.

حسنی یزدی با اشاره به تیم‌های نظارت بر بهداشت محیط اذعان کرد: در حال حاضر 54 تیم وجود دارند که متشکل از حدود 100 هزار نفر نیروی بهداشت محیط هستند.

وی با بیان اینکه هماهنگی ارگان‌ها می‌تواند نقش مهمی در انجام دادن نظارت موفق داشته باشند تاکید کرد: نظارت بر بهداشت محیط و مسائل درمانی با همکاری تمامی ارگان‌ها میسر است و باید تمام دستگاه‌ها در این زمینه با هم تعامل داشته باشند.

مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت‌های تیم‌های بهداشت محیط خاطرنشان کرد: این تیم‌ها در تمام مدت سال و برای تمام مکان‌ها از جمله آرایشگاه‌ها، رستوران‌ها، واحدهای صنفی و دیگر مکان‌های عمومی ناظر بهداشتی در نظر گرفته شده است.

حسنی یزدی ادامه داد: همچنین برای بهداشت آب شرب و میزان آلودگی آن به ویژه در پارک‌ها و فضاهای عمومی نیز ناظرانی در نظر گرفته شده است که میزان وجود عناصر آلوده کننده را در آب کنترل می‌کنند.

وی در ارتباط با اقدامات ویژه تیم‌های نظارت بر بهداشت محیط متذکر شد: در ایام ویژه‌ای مانند ایام دهه آخر صفر تاکید گروه‌های بهداشت محیط روی مکان‌هایی مانند تکایا و رستوران‌ها است.

مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این مدت گروه‌ها به طور دائم به این مکان‌ها سرکشی می‌کنند و نمونه برداری از غذاها و آشامیدنی را انجام می‌دهند و به آزمایشگاه می‌برند تا سلامت آنها تائید شود.

حسنی یزدی تاکید کرد: همچنین در صورتی که غذاها ناسالم باشد و مقررات تعیین شده برای سلامت غذاها رعایت نشده باشد ضابط قضایی همراه تیم بهداشت محیط اقدامات قانونی مقاضی را انجام می‌دهد.

وی با اظهار امیدواری از اقدامات انجام شده در راستای حفظ سلامت زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی در دهه آخر صفر اذعان کرد: برای تشدید نظارت بر نذری‌هایی که در خانه‌ها پخت می‌شود جلسات مشارکت بیشتری با افراد گذاشته و در مکان‌هایی که سال پیش نذری پخش‌ می‌کرده‌اند مامور کنترل بهداشت قرار داده شده است.


نقل از :فارس

کد: 2742 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 3560 ساعت: 1:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور
3 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
8 اهمیت میزان خواب برای زائران سفر اربعین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
9 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
10 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
11 تغذیه در پیاده‌ روی اربعین ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟