اهمیت میزان خواب برای زائران سفر اربعین


پایگاه خبری لقمه: زائران پیاده روی اربعین حسینی برای داشتن سفری مناسب باید خواب کافی داشته باشند تا سلامت آنها در طول سفر حفظ شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از هلال احمر، زائران پیاده روی اربعین به دلیل اینکه در محیطی متفاوت از محیط زندگی خود قرار گرفته‌اند و نسبتاً پیاده روی و تحرک بیشتری دارند باید به داشتن خواب کافی توجه بیشتری داشته باشند.

 
برای محل خواب طول روز با توجه به وجود خورشید و گرمای نسبی هوا خیلی نکته‌ی خاصی وجود ندارد. اما برای خواب پیشنهاد می‌شود که اولاً قبل از ساعت ۸ محلی را برای خواب از بین موکب‌های طول مسیر انتخاب کنید احتمال اینکه بعد از ساعت ۱۱ شب جای مناسب گیر بیاورید کمی سخت خواهد شد.
 
ذکر چند نکته در اینجا اهمیت دارد اولاً جای خواب مناسب برای خواهران و برادران در طول مسیر وجود دارد ثانیاً کسی بدون جای خواب نخواهد ماند! چون جا و ملزومات خواب مثل پتو و بالش به اندازه کافی هست فقط باید بتوانید موکبی که هنوز کامل پر نشده را پیدا کنید اگر از خود اهالی بخواهید برایتان معرفی می‌کنند که کجا هنوز برای خواب جا دارد.
 
توجه داشته باشید که در فواصل عمود ۱۱۰۰ تا عمود ۱۳۹۰ به علت باریک شدن راه عبوری، تعداد موکب ها کم‌تر می‌شوند. بنابراین طوری برنامه ریزی کنید که این فاصله را در شب طی نکنید و برای یافتن محل خواب دچار مشکل نشوید.
 
عموماً افراد به دلیل پیاده‌روی طولانی که می‌کنند در مسیر خواب آلوده هستند به همین جهت باید استراحت لازم را داشته باشند و از شتاب و عجله برای رسیدن به مقصد خودداری کنند. زیرا پیاده روی مداوم باعث خستگی مفرط در افراد می‌شود، شاید چند روز اول خیلی متوجه خستگی خود نشوید ولی این خستگی و بی خوابی در روزهای بعد قطعاً شما را از پای درخواهد آورد.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15344 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 1030 ساعت: 1:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
3 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
4 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
5 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
چگونه یک شماره رند در موفقیت شما اثر می گذارد؟ پایگاه خبری لقمه: در عصر جدید با وجود پیشرفت‌هایی که در اپراتورهای تلفن همراه به وجود آمده، هنوز هم افراد علاقه‌مند به داشتن یک سیم کارت رند هستند! عدهه ای معتقدند این شماره های رند مزایای فراوانی به همراه خواهد داشت. در این مطلب کاربردها و فواید سیم کارت با شماره رند را بررسی خواهیم کرد.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.