افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06


سنجش کارشناسی کیفیت انواع نان سنتی توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران، در آذر ماه، نمره کیفی 77.06 درصد از 100 نمره را نشان می‌دهد که از روند ثبات کیفیت طی ماه‌های قبل حکایت دارد.

به گزارش لقمه، عباس قبادی گفت: به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان، آزمایشگاههای شرکت غله و خدمات بازرگانی مناطق، در هر ماه از واحدهای نانوایی سنتی استان‌ها با در نظرگرفتن پراکنش جغرافیایی و انواع نان تولیدی، نمونه‌برداری کرده و نسبت به پایش کیفیت نان اقدام می‌کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: پس از نمونه‌گیری، نمره کیفیت انواع نان سنتی در مراکز غله و خدمات بازرگانی مناطق، مطابق با فرمت ارزشیابی نان تعیین و سپس به شرکت بازرگانی دولتی ایران ارسال می‌شود که گزارش‌های ارسالی بیانگر متوسط کیفیت 77.06 درصد از نمره 100 برای انواع نان سنتی در کشور و نشانگر ثبات کیفیت در ماههای گذشته است.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و اقدامات کیفی و سالم‌سازی نان تصریح کرد: در این میان، طرح‌های آموزش نانوایان، بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی و اولویت‌های نظارتی در دستور کار قرار گرفته است؛ به نحوی که این اقدامات سبب ارتقاء و ثبات کیفی نان شده است.

به گفته قبادی، سردی هوا، اختلاط گندم‌ها و به ویژه کاهش میزان سبوس‌گیری که از موارد اولویت‌های نظارتی بر کارخانجات آرد‌سازی است، از عوامل تاثیرگذار بر روند ارتقای کیفیت نان به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، هدف از سنجش کیفیت نان را به دست آوردن اطلاعات کیفی انواع نان سنتی در سطح استانها و اعمال اقدامات کیفی‌سازی در این خصوص دانست و خاطرنشان کرد: پایش‌های سه ماه اخیر نشان می‌دهد که دو نان سنتی لواش و تافتون که به لحاظ کیفیت در سطح پایین‌تری از متوسط کیفی انواع نان سنتی قرار داشتند، افزایش نسبی کیفی بیشتری داشته‌اند و به متوسط کیفیت نزدیک شده‌اند.

قبادی به تشریح ارزیابی کیفیت نان استانها پرداخت و توضیح داد: با پایش آذرماه انواع نان سنتی کشور، بیشترین روند افزایش کیفیت مربوط به نان‌های لواش و تافتون به ترتیب با 88 و 88.40 درصد در استان یزد و بیشترین افزایش کیفیت نان سنگک و بربری در دو استان قم و بوشهر مشاهده می‌شود.






نقل از :مهر

کد: 2825 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي بازدید: 4454 ساعت: 1:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
4 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
6 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
7 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
جنایتی به نام فست‌فودخوری سال‌هاست که خوردن صبحانه، سالم‌ترین و مهم‌ترین وعده غذایی را فراموش کرده‌ایم و جای آن را به خوراکی‌های مضر و فست‌فودها داده‌ایم.
خواص درمانی و آرایشی روغن‌های گیاهی روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا كرم‌های آرایشی كرد؟
بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟