دولت سهمیه میزان واردات چای را تعیین کند


رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس درواکنش به افزایش ۵۲ درصدی واردات چای تصرح کرد: با توجه به اینکه بخشی از نیاز چای کشور از طریق واردات تامین می شود دولت باید برای واردات چای ، سهمیه‌ مقداری تعیین کند، یعنی مشخص شود، چه میزان کمبود تولید و نیاز به واردات چای است.

به گزارش لقمه، عباس رجایی با اشاره به اینکه نیاز مصرف داخل چای بیش از واردات این محصول است، افزود: اعتقاد ما این است که واردات چای باید متناسب با نیاز داخل باشد و نباید بیش از تامین نیاز مصرف داخل واردات صورت گیرد.

نماینده مردم اراک وکمیجان در مجلس شورای اسلامی به قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: طبق ماده ۱۶ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین قانون برنامه پنجم توسعه وزارت جهاد کشاورزی متولی تعیین سهمیه مقداری محصولات از جمله چای است.

رجایی در توضیح مطلب فوق افزود: از این رو باید میزان تولید و مصرف چای در داخل کشور توسط وزارت جهاد تعیین و سپس اقدام به واردات این محصول شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در بخش دیگری از اظهاراتش در واکنش به واردات بی رویه میوه اظهار داشت: یکسری از میوه هایی که در داخل مصرف می شوند در کشور تولید می شوند و نباید وارد شود اما در بخشی از میوه ها کمبود داریم که در زمان غیر از فصل تولید آن در کشور، باید وارد شوند.

لازم به ذکر است، قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مشتمل بر ۳۵ ماده است که طبق ماده ۱۶ آن وزارت بازرگانی(وزارت صنعت، معدن و تجارت فعلی) و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از دولتی و غیردولتی قبل از واردات کالاها و یا محصولات بخش کشاورزی (اعم از خام و یا فرآوری شده) و یا مواد اولیه غذایی مورد نیاز صنایع غذایی و تبدیلی موظفند از وزارت جهاد کشاورزی مجوز لازم را اخذ نمایند.

همچنین دولت مکلف است به‎منظور حمایت از تولیدات داخلی، برای واردات کلیة کالاها و محصولات بخش کشاورزی تعرفة مؤثر وضع نماید به گونه‎ای که نرخ مبادله همواره به نفع تولیدکنندة داخلی باشد.

بر اساس تبصره ۱ قانون مذکور، مسئولیت انتخاب ابزار تعرفه‎ای، تعیین سهمیة مقداری، زمان ورود و مقدار تعرفه برای کالاهای کشاورزی و فرآورده‎های غذایی با وزارت جهاد کشاورزی خواهدبود.


نقل از :خانه ملت

کد: 2878 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي بازدید: 2200 ساعت: 10:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
3 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
5 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
6 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
7 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
8 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
9 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
10 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم استعداد چاقی دارید؟ بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشده‌اند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آن‌هاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
هفت روش برای سوزاندن سریع‌تر چربی‌ها می‌گویند تعریف جنون انجام کاری یکسان بارها و بارها و انتظار داشتن نتیجه متفاوت است، اما اگر این موضوع صحت داشته باشد، پس در مورد ورزش کردن باید اکثر ما کاملا دیوانه باشیم.
ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.