عرضه مستقیم محصولات کشاورزی با تخفیف 30 درصدی


مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی ایران از عرضه مستقیم محصولات کشاورزی استانها در تهران با تخفیف 20 تا 30 درصدی از 15 بهمن ماه خبر داد.

به گزارش لقمه، عباس بنازاده از حضور نمایندگان تولیدکنندگان در غرفه های ایجاد شده در تهران به منظور عرضه مستقیم محصولات کشاورزی به مصرف کنندگان تهرانی خبر داد و تصریح کرد: شرایطی فراهم شده است تا نمایندگان تولیدکنندگان در تعاونی های استانها که عضو اتحادیه نیز هستند، بتوانند تولیدات کشاورزان استان‌های خود را به تهرانی ها عرضه کنند.

وی با اشاره به عرضه غرفه به نمایندگان 22 استان برای معرفی و فروش عمده نمونه محصولات استان ها اظهارداشت: محصولات ارائه شده در این غرفه ها با کیفیت درجه 1 و 2 خواهند بود و شرایطی فراهم شده تا تعاونی ها در یک رقابت سالم به عرضه بهترین محصولات خود بپردازند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی ایران در رابطه با مکان برگزاری این غرفه ها اظهار داشت: مکان این غرفه ها در مرحله بعد اطلاع رسانی خواهد شد. کلیه اقدامات اجرایی برای تجهیز و راه اندازی غرفه ها انجام گرفته است و غرفه داران نیز در حال نقل و انتقال محصولات استانی خود هستند. تنها مرحله باقی مانده کار، مربوط به نحوه گردش کار است که باید به تصویب سازمان مرکزی روستایی برسد.

وی از تعاونی های فعال در شهر تهران خواست تا با حضور در این غرفه ها نسبت به تأمین کالاهای مورد نیاز کارکنان وکارگران خود با قیمت مناسب اقدام کنند، تأکید کرد: این عرضه مستقیم باعث کاهش قیمتها به میزان 20 تا 30 درصد نسبت به بازار خواهد شد.

بنازاده با بیان اینکه درصدد هستیم تا این غرفه ها به صورت دائمی فعال باشند، ادامه داد: در حال رایزنی با شهرداری هستیم تا از غرفه های مربوط به این بخش نیز برای عرضه دائمی محصولات کشاورزی استانها که تأکید ما بیشتر بر میوه بخصوص خشکبار و حبوبات است، استفاده کنیم.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی ایران ابراز امیدواری کرد که این غرفه ها 22 بهمن فعال خواهند بود و به شهروندان تهرانی خدمات رسانی خواهند داشت.






نقل از :مهر

کد: 2924 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ دي بازدید: 2268 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
9 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه تازه‌ترین ماهی را خریداری کنیم؟ شما برای تهیه ماهی تازه دو راه پیش رو دارید. اول م...

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

  از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
کاهش چربی خون با گیاهان سطح بالای چربی یا کلسترول خون می‌تواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.
کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.