سوپی برای تناسب اندام


افرادی كه از رژیم‌های لاغری استفاده می‌كنند با قرار دادن شلغم در رژیم غذایی می‌توانند از كالری مصرفی روزانه خود بكاهند. به‌علاوه شلغم برای كنترل فشار خون بالا نیز مفید است.

مواد لازم برای 2 نفر


روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری


تره‌فرنگی (خلال‌ شده):‌ یك عدد متوسط


شلغم (خرد شده)‌: 2 عدد متوسط

سیر (كوبیده ‌شده):‌ 3 عدد

برنج (نیم‌پز)‌: یك دوم پیمانه

آب مرغ: یك و یك‌دوم پیمانه

نمك و فلفل: به مقدار لازم

برگ بو: یك عدد

جعفری خردشده: 2 قاشق چایخوری

پنیر پارمزان (خرد شده)‌: به مقدار لازم (برای تزئین)‌

طرز تهیه سوپ شلغم:

روغن را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.

در مرحله بعد تره‌فرنگی را درون روغن بریزید و سرخ كنید. سپس شلغم‌ را درون روغن بریزید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا كمی سرخ شود. حالا سیر را به آن اضافه كنید و بگذارید تا عطر سیر در فضا پخش شود. آب مرغ را درون ظرف بریزید. برنج را نیز به آن اضافه كنید و صبر كنید تا بجوشد. ادویه سوپ را اندازه كنید. سپس برگ بو را داخل آن بیندازید. حالا حرارت را كم كنید و 30 دقیقه منتظر باشید تا سوپ شما آماده شود. سپس آن را در ظرف دلخواه خود بریزید و با پنیر پارمزان یا با هرچیز دلخواه تزئینش كرده و سرو كنید.

شلغم از خواص غذایی متنوعی برخوردار است. این ماده غذایی حاوی مقادیر زیادی كلسیم، منیزیم، اسید فولیك و فسفر است. همچنین میزان كالری آن اندك و میزان چربی‌اش صفر است. هر پیمانه شلغم 36 كالری دارد، به همین جهت مصرف مكرر آن باعث چاقی نمی‌شود. ویتامین بالای شلغم و خواص آنتی‌اكسیدانی آن، از بدن در مقابل رادیكال‌های آزاد سرطان‌زا محافظت می‌كند. افرادی كه از رژیم‌های لاغری استفاده می‌كنند با قرار دادن شلغم در رژیم غذایی می‌توانند از كالری مصرفی روزانه خود بكاهند. به‌علاوه شلغم برای كنترل فشار خون بالا نیز مفید است.

البته نباید خواص شلغم را در این موارد خلاصه كرد، چرا كه باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان‌های مثانه، پانكراس و معده می‌شود. همچنین این ماده غذایی حاوی مقدار زیادی لوتالین است كه از آب مروارید و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌كند. همچنین فلاونوئیدهای موجود در آن باعث حفظ سلامت عروق خونی می‌شود.

هر 100 گرم شلغم حاوی 21‌/‌0 گرم اسید اگزالیك است كه در برخی از افراد باعث سنگ كلیه می‌شود، به همین دلیل افرادی كه سابقه سنگ كلیه از نوع اگزالات دارند بهتر است شلغم مصرف نكنند. غیر از این مصرف شلغم برای همه افراد توصیه می‌شود بخصوص آنهایی كه قصد كاهش وزن دارند.

لادن هومند


نقل از :جام جم

کد: 2940 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي بازدید: 4020 ساعت: 12:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید! ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
درمان آکنه با محلول‌های خوراکی تا به حال شده كه شب هنگام خواب ناگهان ببینید یك جوش زشت و چركی روی صورت‌تان خودنمایی می‌كند، در حالی كه فردا به یك مهمانی دعوت هستید یا می‌خواهید با فردی ملاقات كنید كه برایتان اهمیت زیادی دارد.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟