کاهش قیمت میوه و سبزیجات در میادین میوه و تره بار شهر تهران


قیمت چهار قلم محصول میوه و هفت قلم انواع سبزیجات در جلسه کمیته نرخگذاری کاهش یافت.

به گزارش لقمه، حسین اعرابی معاون بازرگانی و امور اقتصادی سازمان میادین با اشاره به کاهش قمیت میوه و سبزیجات در میادین و بازارها گفت : قیمت نارنگی انشو ، پرتقال تامسون شمال ، نارنگی محلی شمال و لیمو شیرین در طی یک هفته کاهش یافته است که بیشترین کاهش قیمت مربوط به محصول نارنگی انشو می باشد که با کاهش حدود 27 درصد از کیلویی 12 هزار ریال به 10 هزار ریال و کمترین کاهش مربوط به محصول لیموشیرین می باشد که با کاهش 4 در صد از کیلویی 12500ریال به 12هزار ریال تغییر یافته است.

وی همچنین اظهار داشت: این کاهش قیمت تنها شامل چهار قلم محصول میوه نمی شود و هفت قلم انواع سبزیجات اعم از کلم قمری ، فلفل ریز ، فلفل کبابی ، هویج ، گوجه فرنگی بوته رس و سیب زمینی ترشی را نیز در بر می یرد که بیشترین کاهش قیمت مربوط به کلم قمری است که طی یک هفته با کاهش بیش از 14 درصد ازکیلویی 7 هزار ریال به 6 هزار ریال تغییر قیمت داشته و کمترین کاهش نیز در سیب زمینی ترشی می باشد که با کاهش حدود 7 درصد ازکیلویی 7500 ریال به 7 هزار ریال تغییر قیمت داشته است.

اعرابی افزود: این نرخگذاری تا صدور نرخنامه بعدی قابل اجراست.


نقل از :سازمان میوه و تره بار

کد: 3057 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن بازدید: 2140 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  این میکروب قاتل معده است در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
غذاهای مناسب کودکان شما غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان می‌کنند که کودکان هات‌داگ، پیتزا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.