کوکی انار، عصرانه خوشمزه زمستانی


امروزه تنوع شیرینی ها به قدری شده است که انتخاب از میان آنها کمی مشکل است، اما شیرینی انار یکی از خاص ترین آنهاست.

مواد لازم:

کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه
شکر: یک و یک‌دوم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: 2پیمانه پودر کاکائو : یک‌دوم پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
آب انار: 2 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی : یک پیمانه
دانه انار: یک‌دوم پیمانه


روش تهیه:

1 - برای شروع کار ابتدا فر را روی 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

2 - کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ روشن در بیاید.

3 - سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه و با هم خوب مخلوط کنید.

4 - در این مرحله شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه کنید.

5 - ترکیب را به مدت دو ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

6 - در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با قاشق از مخلوط با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.

7 - بعد از زمان 10 دقیقه‌ای، شیرینی های انار شما آماده است و می‌توانید آنها را نوش‌جان کنید. البته بهتر است بعد از اینکه کوکیزها را از فر بیرون آوردید، برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شود.

نکته:
اگر مزه انار را بیش از حد دوست دارید،‌می‌توانید به جای یک دوم پیمانه انار دانه شده، از مقدار بیشتری استفاده کنید.


نقل از :مجله آشپزی ایده آل

کد: 3065 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن بازدید: 4110 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
7 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
8 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
9 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
10 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.