مواد لازم برای 8 سیخ:
گوشت: یک کیلوگرم
پیاز رنده شده و آب گرفته: 200 گرم
نمک: 15 گرم
فلفل دلمهای قرمز: یك عدد نگینی
زیره سبز: یك قاشق چایخوری
پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه:
گوشت، پیاز و نمک را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود، سپس باقی مواد را مخلوط کرده و حداقل نیمساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. هر 120 گرم مایه کباب را به یک سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
نکات:
1 - گاهی در آدانا كباب، یكی، دو حبه سیر رنده شده اضافه میشود.
2 - آدانا كباب از كوبیده ایرانی بزرگتر است و مقدار بیشتری گوشت به سیخ كشیده میشود.
3 - نوعی رب از فلفل قرمز شیرین در تركیه تهیه میشود كه اگر در دسترستان بود، یك قاشق غذاخوری از آن را به مایه گوشت اضافه كنید و از طعم آن لذت ببرید.
4 - آدانا كباب را به جای چلو با خوراكی مركب از بلغور و گوجهفرنگی كه گاهی بسیار تند است، سرو میكنند.
نقل از :آشپزی ایده آل