روش تهیه آدانا كبــاب؛ خویشاوند نزدیک کباب کوبیده


خویشاوند نزدیك كباب كوبیده است به همان نرمی و لطافت، تنها با یكی، دو تغییر كوچك در مواد اولیه.

مواد لازم برای 8 سیخ:

گوشت: یک کیلوگرم
پیاز رنده شده و آب گرفته: 200 گرم
نمک: 15 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز: یك عدد نگینی
زیره سبز: یك قاشق چای‌خوری
پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری



روش تهیه:

گوشت، پیاز و نمک را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود، سپس باقی مواد را مخلوط کرده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. هر 120 گرم مایه کباب را به یک سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

نکات:

1 - گاهی در آدانا كباب، یكی، دو حبه سیر رنده شده اضافه می‌شود.


2 - آدانا كباب از كوبیده ایرانی بزرگ‌تر است و مقدار بیشتری گوشت به سیخ كشیده می‌شود.


3 - نوعی رب از فلفل قرمز شیرین در تركیه تهیه می‌شود كه اگر در دسترس‌تان بود، یك قاشق غذاخوری از آن را به مایه گوشت اضافه كنید و از طعم آن لذت ببرید.


4 - آدانا كباب را به جای چلو با خوراكی مركب از بلغور و گوجه‌فرنگی كه گاهی بسیار تند است، سرو می‌كنند.


نقل از :آشپزی ایده آل

کد: 3083 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 4445 ساعت: 11:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستور تهیه کباب برگ با دستور سرآشپز لقمه ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت