دستور تهیه کباب برگ با دستور سرآشپز لقمه


کباب برگ یکی دیگر از غذاها و کباب های مخصوص ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و معمولاً از گوشت راسته گوسفندی تهیه می شود.

لقمه: برای تهیه کباب ایرانی آن هم از نوع برگ، باید از  قسمت راسته گوشت که می تواند گوساله یا گوسفند باشد، استفاده کرد. نکته قابل توجه در این غذا، انتخاب گوشت و نحوه عمل آوری آن است که باید برای استفاده کنندگان از آن نرم باشد و خشک هم نباشد.  برای فرآوری گوشت کباب برگ، می توان از گردهای مخصوص نرم کننده گوشت استفاده کرد، اما پیشنهاد سرآشپز لققمه این است که خودتان بهتر از هر کسی می توانید برای خانواده خودتان تصمیم گیری کنید و به سلیقه خودتان می توانید از پیاز رنده شده، روغن زیتون، ماست و یا آبلیمو و فلفل استفاده کنید.

کباب های برگ در رستوران ها معمولا از شب قبل در این مخلوط می مانند، اما به نظر من تنها 5 الی 6 ساعت قبل از تهیه کباب، برای ماندن گوشت در مخلوطی از پیاز، روغن زیتون، فلفل سیاه و مقدار کمی آبلیمو کافی است. البته در دو ساعت پایانی، مقداری ماست هم به مخلوط بیفزایید تا گوشت ترد تری داشته باشید و هنگام کباب کردن خشک نشود.

در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.

 

 

مواد لازم:


گوشت راسته گوسفند یا گوساله         یک الی یک کیلو نیم
پیاز متوسط                                     دو الی سه عدد
روغن زیتون                                      نصف لیوان
نمك و فلفل و زعفران                          به میزان لازم

 

روش تهیه:

راسته گوسفند یا گوساله را روی تخته پهن می‌‌كنیم و به دلخواه آن را تكه تكه كرده و در كنار یكدیگر می‌‌گذاریم. سپس قطعات گوشت‌ها را به قطر نیم سانتی‌متر ورقه ورقه می‌‌كنیم.

حالا زمان آن است که پیازها را رنده كرده و با روغن زیتون، زعفران، نمك و فلفل مخلوط ‌كنیم. قطعات گوشت را درون مایه آماده شده گذاشته تا یك شب بماند بعد گوشت‌ها را به سیخ كشیده و روی آن را با كارد می‌‌كوبیم سپس سیخ‌ها را روی حرارت ملایم زغال، كباب می‌‌كنیم. کباب باید آبدار باشد و در حرارت زیاد خشک نشود.

 

کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را می بریم. (با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.

پیاز را رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم بماند تا گوشت عمل آید. بعد از آن گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد.

کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم.

 

نکته: کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود.

 




کد: 3015 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن بازدید: 19382 ساعت: 2:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


pardlis

باتشکر از سرآشپز سایت خواهشمند است روش تهیه کباب بختیاری وکوبیده آبدار را نیز در سایت اعلام فرمایید باتشکر

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
7 قانون طلایی برای لاغری همه چیز قانون و اصول خود را دارد. لاغری نیز از این امر مستثنی نیست و اصول خودش را دارد.
درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.