چندسالی است كه توفو با طعم و كیفیتی قابل قبول در ایران تولید میشود و تهیه آن برای همه امكانپذیر است. مواد لازم برای 4 نفر: توفو: 400گرم، خرد شده كدوی متوسط: 2عدد، خرد شده فلفلدلمهای سبز: یك عدد، خرد شده فلفل دلمهای قرمز: یك عدد، خرد شده فلفل دلمهای زرد: یك عدد، خرد شده روغن كنجد: یكچهارم پیمانه سویاسس: 4 قاشق غذاخوری آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری سیر: 2حبه، ساطوری شده فلفل قرمز: به میزان لازم روش تهیه: همه مواد را در مخلوط روغن كنجد، سویاسس، آبلیمو، سیر و فلفل حداقل نیم ساعت بخوابانید. سپس پنیر و سبزیجات را یكی در میان به سیخ كشیده و كباب كنید. نكات: 1- توفو نیازی به پخت زیاد ندارد، همین كه روی آن برشته شد آماده خوردن است. 2- مایه طعمدهنده كباب را به سلیقه خود عوض كنید. 3- به جای توفو از هالومی یا پنیركبابی كه در بازار موجود است، میتوان استفاده كرد.