كباب توفو، باب‌طبع گیاهخواران


یكی از لذیذترین موادی كه خیلی هم باب‌طبع گیاهخواران است؛ توفو یا پنیر لوبیا است. توفو از شیر سویای بسته شده به دست می‌آید و پس از قالب‌زنی، بسته‌بندی می‌شود. پنیر توفو كالری پایین، آهن بالا، كلسترول كم و املاح قابل‌توجهی داشته و جزء مواد غذایی سالم محسوب می‌شود.

چندسالی است كه توفو با طعم و كیفیتی قابل قبول در ایران تولید می‌‌شود و تهیه آن برای همه‌ امكان‌پذیر است.


مواد لازم برای 4 نفر:

توفو: 400گرم، خرد شده
كدوی متوسط: 2عدد، خرد شده
فلفل‌دلمه‌ای سبز: یك عدد، خرد شده
فلفل دلمه‌ای قرمز: یك عدد، خرد شده
فلفل‌ دلمه‌ای زرد: یك عدد، خرد شده
روغن كنجد: یك‌چهارم پیمانه
سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
سیر: 2حبه، ساطوری شده
فلفل قرمز: به میزان لازم


روش تهیه:

همه مواد را در مخلوط روغن كنجد، سویاسس، آبلیمو، سیر و فلفل حداقل نیم ساعت بخوابانید. سپس پنیر و سبزیجات را یكی در میان به سیخ كشیده و كباب كنید.

نكات:

1- توفو نیازی به پخت زیاد ندارد، همین كه روی آن برشته شد آماده خوردن است.
2- مایه طعم‌دهنده كباب را به سلیقه خود عوض كنید.
3- به جای توفو از هالومی یا پنیركبابی كه در بازار موجود است، می‌توان استفاده كرد.


نقل از :آشپزی ایده آل

کد: 3217 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 3903 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 فواید خوردن سویا و خواص درمانی آن ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز پخت توفو؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور! ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور
4 طرز تهیه صبحانه‌های سالم، مقوی و کم کالری ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
5 دستور تهیه سالادهای تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
6 پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
7 موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت