طرز پخت توفو؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!


توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید.

به گزارش لقمه، توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد. در زیر روش تهیه Crispy Fried Tofu with Five Spice آموزش داده می شود.



مواد لازم:

• 1 بسته 400 گرمی توفوی سفت

• 1 تا 2 عدد تخم مرغ

• نیم فنجان نشاسته ذرت

• 1 قاشق چایخوری پودر 5 ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)

• نیم فنجان پودر سوخاری

• نمک

• روغن نباتی



دستور تهیه:


1. توفو را به مکعب های 1 اینچی (حدود 2.5 سانتی) ببرید.



2. یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.



3. در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر 5 ادویه را با هم مخلوط کنید.



4. در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.



5. حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.



6. در ماهیتابه روغن نباتی بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.



7. توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.





بازگشت به صفحه نخست




کد: 5046 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور بازدید: 4365 ساعت: 9:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 فواید خوردن سویا و خواص درمانی آن ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز تهیه صبحانه‌های سالم، مقوی و کم کالری ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
4 دستور تهیه سالادهای تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
5 كباب توفو، باب‌طبع گیاهخواران ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن
6 پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
7 موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.
تغذیه مناسب برای جلوگیری از کیست سینه چه بخوریم و چطور زندگی كنیم تا حتی به دلیل تغییرات هورمونی دوران بارداری هم سینه‌های‌مان كیست‌ساز نشوند.
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.