به گزارش لقمه، توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد. در زیر روش تهیه Crispy Fried Tofu with Five Spice آموزش داده می شود.مواد لازم: • 1 بسته 400 گرمی توفوی سفت • 1 تا 2 عدد تخم مرغ • نیم فنجان نشاسته ذرت • 1 قاشق چایخوری پودر 5 ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین) • نیم فنجان پودر سوخاری • نمک • روغن نباتی دستور تهیه: 1. توفو را به مکعب های 1 اینچی (حدود 2.5 سانتی) ببرید. 2. یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید. 3. در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر 5 ادویه را با هم مخلوط کنید. 4. در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید. 5. حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید. 6. در ماهیتابه روغن نباتی بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود. 7. توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست