کشت ارگانیک موجب ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی می شود


کارشناس حوزه کشاورزی در ساوه گفت: کشت ارگانیک موجب ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی می شود.

به گزارش لقمه، علی اکبر افزود: توسعه کشت ارگانیک از جمله برنامه‌هایی است که باید پیگیری شود تا علاوه بر کاهش استفاده از سموم، کیفیت محصولات کشاورزی و باغی تولیدی افزایش یابد.

وی بیان کرد: محصولات ارگانیک، محصولاتی هستند که تمام مراحل رشد آنها در خاک انجام شده و از چند سال قبل هیچ‌گونه سموم دفع آفات گیاهی همچون علف هرزکش‌ها، قارچ‌کش‌ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده‌ و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی رشد می‌کنند.

وی گفت: در ترکیب میوه‌های ارگانیک هیچ‌گونه اصلاح ژنتیکی صورت نمی‌گیرد و از گازها برای رشد زودرس میوه‌ها استفاده نمی‌شود به ‌همین دلیل رنگ این نوع میوه‌ها طبیعی است.

به گفته وی، محصولاتی که با کودهای شیمیایی تولید می‌شوند به دلیل نداشتن زمان لازم برای طی کردن مرحله رشد، بسیاری از ویتامین‌ها و مواد ضروری را ندارند بنابراین تولید میوه‌هایی با ظاهر درشت که فاقد طعم و خاصیت هستند همگی ناشی از استفاده بی‌رویه از کودها، آفت‌کش‌ها و باقی ماندن ترکیبات آنها در محصولات است.

حجری ادامه داد: بنابراین کاهش مصرف کودهای شیمیایی و توزیع کودهای بیولوژیک در میان کشاورزان موجب کاهش هزینه‌های دولت در زمینه یارانه اعطایی به کودهای شیمیایی شده و از طرفی زمینه تولید محصولات سالم و ارگانیک را در جامعه فراهم می کند.

وی بیان داشت: در شهرستان ساوه که یکی از قطب های مهم تولید انار کشور است باید به توسعه کشت ارگانیک توجه بیشتری شود تا انار این شهرستان به عنوان یک محصول ارگانیک شهرت جهانی پیدا کند.

وی گفت: صادرات محصولات کشاورزی این شهرستان به کشورهای مختلف در گرو تولید محصولات ارگانیک و عاری از سموم است.




نقل از :ایرنا

کد: 3230 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن بازدید: 2322 ساعت: 2:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه و سبزیجات:5 واحد اما چگونه؟ «برای سالم بودن هر روز 5 واحد میوه و سبزیجات میل کنید». این توصیه ای است که همیشه و همه جا می‌شنویم. اما تا چه اندازه به این توصیه عمل می‌کنیم؟
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه می‌شود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.